Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕЛИТTРО /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
0

ЕЛИТТРО са фирма за подбор на персонала. Работят за ИМРО и още някакви белгийски компании. Всъщност те си вършат работата много добре. Правят ти оферта, която е повече от атрактивна: работа във фирма с чуждо участие, заплата от 1100-1200 лв, много гъвкаво работно време, възможност за развитие, обучение в Белгия и т.н.
Когато стигнеш до подписване на договора, ти пробутват договор със заплата 500 лв и като те убеждават, че то всъщност ще е повече ама... И те карат да четеш и подпишеш трудова характеристика като на въдворен да изтърпява наказателна присъда. На всеки ред заплахи че ако не работиш според изискванията на супервайзърите, ти се удържа от заплатата, описание как нямаш право на това и онова. Ако решите да работите в кол център, по добре опитайте в БТК на подобна позиция - там ви дават около 800 лв + мед. осигуровка и др. бонуси - транспорт, купони за храна... и човешко отношение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?