Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Самиташ Металбау ООД /img/frontend/nomap.png"

Самиташ Металбау ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
2

Здравейте,мога да кажа доста неща,но няма да ми стигне мястото.шефът е турчин с немски паспорт-той сигурно се нарича германец.най-важното е ,че и той не знае какво иска.ходих на интервю 2 пъти за технически секретар с немски-нямам никакви проблеми с немския-живях 6години в Германия и следвах там.започнах работа без бюро,на което да работя-местих се от бюро на бюро на колегите,за да свърша малко работа,а там има мнооого работа за свършване,повярвайте ми.на 2-рия месец изглежда взех много да разбирам и шефа реши да ме освободи БЕЗ ДА НАЗОВЕ ПРИЧИНА!!!иначе ми платиха всичко от първия до последния ден.работила съм на много места едновременно в Германия,но НИКОГА не ме бяха освобождовали от работа-много чудничко ми стана.както и да е сега имам страхотна работа-мениджер съм на фирма,която ме защитава за всичко!!!работниците не са никак лоши хора-но се скъсват от работа.С две думи : побългарен немски стандарт на турски :-)))Дано съм помогнала на някого!Усмихнат ден на всички!


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Какво да кажа за тази фирма.... ОТВРАТИТЕЛНИ условия на труд!!!! Има няколко души, които си мислят, че са хванали Господ за ... да не казвам за какво..:)) Заплщането е ниско.. но поне не го бавеха когато работих там. Най-голямата идиотщина беше, че ако спрат тока ... после това време трябва да си го отработваш. А бе с две думи - БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?