Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СНЦ Спортен клуб Ориндж фитнес /img/frontend/nomap.png"

СНЦ Спортен клуб Ориндж фитнес

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Всичко е много коректно,заплащане,уважение и имаш развитие- трите важни неща за задържане на персонал от 1 г и половина съм служител и то доволен! Относно коментарите по долу... искат се качествени служители и да са компетентни, ако ще са треньори има си специални стандарти на обслужване и задължително се минава обучение, но не е 6месеца ... явно сме късметлии тези,които работим тук! ;)


кандидат за работа

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-4
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
0

Направих всичко възможно да ида точно на време, да бъда коректна и точна към фирмата, но получих невероятно неуважение...
Когато пристигнах в точния час без да подранявам или закъснявам, предполагам управителката на фитнеса интервюираше някакво момиче, аз седнах да изчакам. След като приключи интервюто й казаха за какво чакам аз и без дори да дойде да ми каже, че е изникнало нещо или поне да се извини, отиде на друга маса с още две жени (среща - уж работна, но не изглеждаше нито сериозна, нито извънредна и важна), а аз стоя и си чакам едни 40минути да благоволи да дойде да ме интервюира. За тези 40мин става от масата, минава покрай мен и дори един поглед не реши, че заслужавам, а за извинение да не говорим. 
За такива хора, които не ценят човека, личността, чуждото време и коректността аз НЕ бих работила - затова станах и си тръгнах!!!!
За жалост на много места може да се срещне такъв тип поведение, че и по-лошо, но аз категорично отказвам да толерирам такова и да позволявам на който и да е било да проявява неуважение към мен! Призовавам хората да се ценят повече и въпреки кризата да не позволяват да ги тъпчат!!! 


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да започнеш работа в тази фирма е почти невъзможно,НО даже и да успеете след полагане на изпит който е след 6 месеца "обучение" (което не се заплаща).Това съвсем не означава че ще започнете да работите и да получавате заплата както би трябвало да бъде.След този период започват малко по малко да ви пускат да работите с клиентите,НО за пари никой не говори.И да обобщим:ако сте имали търпение и възможност да ходите и да гледате как работят другите и да се явите на една камара изпити и и имате честа да започните да работите там,знайте че на всеки 6 месеца се полагат изпити(незнайно какви)и твърде голяма вероятност да не ги издържите:с две думи само те разиграват и не ти плашат.....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?