Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Заводски Строежи - Пс - Пазарджик АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пазарджик, ул. ЕСПЕРАНТО, 6&markers=Пазарджик, ул. ЕСПЕРАНТО, 6

Заводски Строежи - Пс - Пазарджик АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-2

Не се лъжете да работите в тази фирма!!! Само гъзолизниците са на почит! Шефа Тиков няма отношение към случващото се във фирмата, защото не знае какво се случва. Има интриги забърквани най-вече от гладната счетоводителка Марийка, цялата администрация са клюкари и змии, не правят нищо по цял ден и въртят интриги. Целия работен процес е на гърба на служителите в базата и ги скъсват от работа. Заплащането е плачевно Тиков не му се плащат стабилни заплати и затова се получава така. Изключително ниско ниво на мениджмънт. Тези от които нищо не става са ръководители на отдели. Най-голямото зло е Марийка една изключително неприятна дама с наднормено тегло, която е некомпетентна и си го изкарва на всеки. Буквално крещи и вика по хората все едно са ратаи! Не си и мислете да си пускате cv там!


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
-1

Не бих се върнал да работя там никога! Изключително некорекни работодатели! Фирмата е малка. Няма възможност за израстване.
Не се забърквайте по никакъв начин с тази тъмна балканска структура. Собствениците и шефовете са пълни тарикати само взимат и обещават. Често има проблеми и скандали с клиенти. Изкарват си го после на служителите. Пълнят от пусто в празно. За заплати датата е доста пространствена когато има и то на минимални осигуровки. Работата е много зле и само се забатачва все повече.Осигуровки минимални , ако искате нещо повече и задавате въпроси веднага ще ви изгони.Работи се от 8,00 до 20,00 -23,00 часа ,ако решиш да си тръгнеш "навреме" веднага ти се оформят документите и ви гонят.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?