Подробна оценка от бивша
Не беше толкова зле ,както е описано от предишните. Аз бях доволна, но трябваше да напусна Хасково
Подробна оценка от кики
може ли да уточните точно на каква позиция сте работили?то навсякъде е така- за едни добре, за други- не.Аз днес получих покана за интервю за тази фирма,за офис сътрудник и мисля да отида да видя как е.Обещаха заплата над 400лв,но това е много относително,ако работата е много....Аз знам че на интервюто всичко ще бъде представено много розово..Не ми се иска пак да се набутвам в гадна фирма и след 2-3 месеца пак да търся работа..Фирмата изглежда доста стабилна.Незнам.Дайте повече информация,моля!
Подробна оценка от Боби
Какво му е добрето бе?! Затова ли прибират на работа узунджовските цигани, тъй като хасковските знаят славата на фирмата. Има няколко лелки, които си налягат парцалите, понеже са пред пенсия и им трябва стаж. Всичко останало е куцо и сакато събирано по пътищата! Единствените свестни хора са шефката на киселото мляко и шефа на експедицията. Всичко вони в тази фирма-от ръководството,префантосаната администрация до последния хамалин!Да не споменавам имена,че ще ме цензурират.Условията на труд са ужасни,работнот време пък да не говорим-ако има начин ще те оставят и да нощуваш там.А парите-..........,нямаш нормални осигуровки,не се подписваш на ведомост,а на хвърчащо листче за земеделски производител.Отделно фирмата пере пари на една финансова групировка от София и на една партия.Ама дават яки подкупи,за да си прикрият бакиите.Особено от подкупите намазва ДВСК-то.Ама то и държавата ни такава.............Не се лъжете да почвате работа в ДЕЯ-та!
Подробна оценка от
добре е
Подробна оценка от ябядабадууууууууууу
Добри заплати получават само доносниците и подмазвачите.Какво ти уважение,бе!Привилегиите са само за набедената за ... ... ...,... ... ...,... ...,... ...,смахнатата ... ... и .... ...,... ....Сигурност-а,бе я да не си разправяме вицове!А работно време!Отиваш в 8 на работа и си тръгваш къде 8-9 вечерта,работиш събота,неделя и официални празници,почива се само един ден в седмицата,а може и веднъж в месеца.Заплащането зависи от отработените дни,осигуряват те на минимална заплата,не ти плащат извънреден труд и все се чудят за какво да те глобят.Развитие ли?Това пък какво означава?Местоположението е на гъза на града.Колеги?Няма такива!Само конкуренти по лизане на задници.Средата е влажна,миризлива,нездравословна,пълна с плесени и дрожди,изпарения на сода каустик и фалшиви дезинфектанти.Продуктите"Дея"са ....!!!............!А думата качествен продукт е световно непозната!