Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

TOTAL Telecom / ТОТАЛ ТЕЛЕКОМ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

TOTAL Telecom / ТОТАЛ ТЕЛЕКОМ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
4

Много може да се изпише за която и да е фирма,положителни отрицателни мнения ,и в цялата тази суматоха и разнопосочно движение на мисли забравяме че ,все пак сме тръгнали да правим нещо.Именно да се опитаме да се коалираме.Факт е че екип се създава много трудно,и неизбежно след хубавите моменти на добри думи (+/- месец два),идва и момента когато се стига и до конфронтации.Е лошо е че,всички минават през този момент на коалиране,така нареченото сплотяване.
Нищо не е в състояние да промени нещата ако няма желание както от страна на мениджъри,така и от служители,друго е кой колко желание има.
Лошо е когато в стремежа си да спомогнеш за екипност,колетивно мислене се срещнеш с нежелание и едва ли не повишено самочувствие,може би това е проблема в тази китна фирма.За краткото ми пребиваване в тази фирма мисля че,успях да разбера основните положения.Както навсякъде и по други фирми има и лошо има и добро.Мога смели да кажа че,фирмата се е постарала поне да събере на едно място различни хора ,които заедно да се опитат да създадат екипа.Опитите продължават и все по-често се стига до консенсус по различни въпроси.Има абсурдни ситуации разбира се ,но както се изразява една колежка НЕКА БЪДЕМ НАД ТЕЗИ НЕЩА.
Така ще успеем заедно,ако почнем да издребняваме което си е типично наша балканска черта,никога няма да стигнем до целите поставени от \"началството\"

колкото до цитирания румънец!!!!Да той е румънец и какво от това,да той е в пластмасова клетка(офис) ,и какво променя това нещата.Ако поне 10% от мениджър екипите са такива както РУМЪНЕЦА,мисля че нямаше да има място за такива сайтове.Аз съм изключително много доволен от РУМЪНЕЦА.
Човек с изключителна ерудиция и най-важното ... не се е взел за по по най...дори да има защо
Просто умее да се подиграва на себе си и над собствените си грешки.
Самоиронията колеги (знам че четете скришно този форум) е много важно нещо.Не се вземайте на сериозно,и ще потръгнат нещата.Забавлявайте се със себе си и собствените си недъзи а не с това на другите.Предполагам ,че ще бъда разконспириран,но именно това е целта

Мисля че ще е добре да се признат грешките на едните и другите и най-важното не да се отрича кой какво и на кого

а да се извиниш на колега/колежка за грубото по някога нетактично отношение.
Света е твърде малък за да си го делим уважаеми колеги!!
Имаме по 10 пръсти на ръцете и краката не са еднакви нали така?!! Но заедно вършат повече работа от колкото когато ти липсват.

Късмет на всички аз съм късметлия ,че работя в млад и изключително разнообразен свят на тази фирма.Има какво да чуя и видя още по-всяка вероятност,но ще ми е интересно и забавно


настоящ служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Има хора, които се ползват с протекции от шефовете.Обстановката е изключително изнервяща на моменти.Отначало ходех с желание на работа, но вече нещата седят по друг начин.Заплащането беше ниско преди поради обема на работа, но в момента е бодходящо.Мн е глупаво когато хората работят,а другите "миропомазани" излизат с оперативната дир. да си пазаруват парцалки.Най-лошото е че "Mister" не знае и грам за какво става реч извън пвц офисчето му.
Зам. директора е голям професионалист, но по някога е като кон с капаци.


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Съгласен съм, че заплащането на служителите не от най-добрите, за които съм чувал, но дотам. Останалите злобни забележки са най-вероятно на бивши колеги, които по една или друга причина са напуснали фирмата.
Първо управлението не може да не е адекватно, след като фирмата се развива. Смея да твърдя, че има добра комуникация между персонала и ръководството, тъй като всеки може в 99% от случаите да изрази свободно мнение и препоръки по всякакви въпроси, свързани с работата. Друг е въпроса до колко е обосновано мнението му и дали то ще бъде взето под внимание.
Споменатите "липси" бяха на стоки в склада. И престанаха да съществуват, след като определени хора "напуснаха". Наистина нямаше полицейско разследване и това е за тяхно добро.
Общо взето има какво да се иска по въпроса със заплащането, но това се отнася за 99% от фирмите в България. Работната атмосфера е добра, с по-голяма част от колегите работим добре и сме стабилен екип, естествено винаги има черни овце в стадото, но те рано или късно отпадат от него...


настоящ служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Фирмата е много зле, заплащането под всякаква критика, служителите са изморени, неадекватни, некомпетентни и неорганизирани. Има липси , но не се прави нищо по отношение на разследване, сигурност и т.н., а се глобяват служителите. Шансове за развитие няма. Заплащането е неадекватно ниско, има някакви глупави купони за храна, и тим билдинги, ама кел файда от тях като не плащат читаво.За година работата се е увеличила над 3 пъти, но заплащането не е мръднало и с 10 %.Често се остава след раб. време.Ръководството е също под всякаква критика.Има голямо текучество, но това не притеснява ръководството.


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-1
Работна среда
-5

Много за зле там нещата. Служители им постоянно лъжат. Има огромно текучество на персонала, постоянно. Шефа е някакъв румънец и незнае къде се намира изобщо. Общо взето положението е плачевно. Не се подлъгвайте да започвате работа там. Не си изплащат заплатите също така. И последно-фирмата е вносител на NOKIA и Sony Ericsson за България. ж.к. Изток; ул. Тинтява 17. Шефа им се казва .. .. ....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?