Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елтел-8 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Красно село, Квартал БОРОВО, бл. 225, вх. Б, ет. 3, ап. 22&markers=София, Красно село, Квартал БОРОВО, бл. 225, вх. Б, ет. 3, ап. 22

Елтел-8 ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Постоянно се бавят заплати и се измислят причини да се плаща по-малко ! Много хора чакали на вратата и ако сме искали да сме напускали! Отделно ,че собственика обикаля и дава акъл без дори да знае какво е кабел. Явно в ковид връзкарите ще експлоатират на воля.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля, не се лъжете и не ходете дори на покана за интервю при тях. Първо локацията им е неудобна и второ, което не остава незабелязано е че това е доста прикрита фирма. На етажа, на който се помещават и споделят с още една фирма, няма табела по която да се ориентираш къде трябва да влезеш. Пълни мошеници - едно говорят, а съвсем друго правят. Да не коментираме, че нямат нито актуална и работеща интернет страница, нито фейсбук профил. Още мога да добавя, че по нищо не отстъпват на другите работодатели тип " дребни душици" и осигуряват на минималния осигурителен праг, ако изобщо се решат да сключат договор. Но сами преценете дали си заслужава човек да губи време, средства и да приеме да работи с или за подобна фирма. Моралът и уважението тук не са на почит. Да не коментираме и корумпираните им схеми и "добри практики" на работа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?