Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Авотолир ООД /img/frontend/nomap.png"

Авотолир ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Бивш служител съм,от скоро. Тази фирма е просто еталон затова как да не се прави бизнес в БГ, или поне не в градовете. Наистина четиримата собственика нямат и бегла представа от счетоводство и финанси. От там нататък имаме един самозван преподавател в университет, една лелка -неговата съпруга-, която е шаблон за перфектната простакеса от облеклото, до отношението си към всичко живо. Съответно дори когато въртяха далаверите си с ДАИ, никой не ги уважаваше. Към клиентите отношението беше смешно- така и не разбрах как изобщо са прокопсали поне за малко тези хора. В момента чувам, че тази автошкола вече е почти фиктивна. Заплащане там няма, поради което се наложи с тръгването си да извъртя така нещата,че да си взема каквото ми се полага. Куците познания на собствениците обаче не им позволиха дори да разберат това. Не бъдете техни служители и не бъдете техни клиенти ,освен ако не сте с основно образование и нулева самооценка.
Работата на инструкторите им няма да я коментирам - никаде на едно място няма да видите повече пияни мъже, закъсняващи за час с курсистите.
Моя приятелка изкара курса там - така и не разбра защо никой не й показа къде е маслото на колата и какво означава да се опиташ да паркираш...


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

отношението ужасно както към персонала така и към курсистите, лъжи,лъжи...никога не си изпълняват обещанията и винаги ,ако някой напусне не му се изплащат дължимте суми , просто бягайте от тази фирма, няма официални празници ,няма отпуски ,няма договори има...експоатация до дупка . от курсисте се измъкват максимум пари в процеса ,за сметка на евтината цена на курса , така че излиза прескъпо . това е от мен ,парите са малко ,няма вероятност да се увеличат, така че просто не се захващайте .няма смисъл!!!


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
0

Не са коректни със заплащането, нямат трудови договори, никакво счетоводство и не могат да си разпределят парите за разходи, бавят заплати или не ги плащат(по-често), лъжат служителите и клиентите си в сроковете за провеждане на курса, ... ... ... ..., дължаха ми пари за последния месец и половина, след което ги напуснах и още си ги чакам :)))
Привилегии - ами никакви.
А офисът в който работех беше с разкапана дограма и на практика неотопляем.
Фирмата е абсолютно менте !!! Не работете за тях, не бъдете техни клиенти.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?