Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Bros. Service Ltd /img/frontend/nomap.png"

Bros. Service Ltd

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Добро мнение в изразил Edikoisi.Всичко написано от него е вярно на 100%.Работих за братята преди известно време , преди повече от година.Нещата там са наистина много зле.
Да разясним дейността на фирмата.Bros Service се занимава с дизаин на заведения и обучение на персонал.Паралелно имат заведение Baci Club с което се гордеят, но аз ако бях собствник щях да се срамувам от него.Сега правят ново Бачи на В.Априлов, откриването трябваше да е септември 2007, а сега е май 2008 и още няма изгледи да отвори.В офиса има секретарка и няколко човека занимавашисе с дизайна.Има един С. който се задържа иначе другите се сменят постоянно.Там се работи 6 дена в седмицата понякога и по 7 дни в седмицата.Заплатите наистина се задържат със седмици.
В заведението нешата са плачевни.Там се плаша на ден.Договори нямаха служители дори работили за тях по 5 години.Плаща се на ден.Пари няма понякога дори за най елементарни кола и мин.вода.Дължат се пари на дистрибутори, доставчици , служители.Понякога може сервитьорка да сервира,да мие чаши, да прави сандвичи по простоата причина че просто няма кой да я върши тази работа.Работната среда е ужасна.Идват какви ли не , Ц.Д. върти ужасни интриги , нямат никакво уважение към никой.
Иначе братята могат да говорят красиво , да ти кажат колко са велики , колко много неща са направили.
Едно обаче не може да им се отрече.Професионалисти са в своята сфера, разбират ги нещата.Обучили са много хора.Но да не ми се сърдят - не стават за мениджъри на фирма и заведения.Просто целия град са пропищели от тях.
На мене ми трябваше доста време да се оправя психически след тях.Същото са изпитали и други вече бивши служители.


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-4

Мнението ми е толкова отрицателно,поради липсата на елементарна култура да плащат навреме на работниците си. А липсата на притеснение от това, че са обещали и дали срок за плащане, който пресрочват с 2-3 седмици, след което следва плащане на части, обяснява отношението им към всичко не само към работещите за тях. Общо взето разбирате, защо само това е достатачно всички характеристики за фирмата да са отрицателни. Колкото до \"Съотношение работа / свободно време\" работи се събота и след 6 часа и в неделя ако се налага за да може да се справиш с многобройните проекти с който екпа се справя но не получава поущтрения за това - парите отново липсват. При тези условия намаля всякакъв потенциал за развитие фирмена сигурност, уважение, работна среда и привилегии.
Колегите са готини но често се сменят


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
2
Колеги
-2
Работна среда
-5

По повод на въпросната фирма ще карам направо:

Заплащането е високо, що се отнася за Пловдив, но е ниско, предвид дейноста, с която се занимава фирмата. Заплатите се увеличават с времето, но тук идва съществен проблем - обещани 500лв не са взети 500лв. Фирмената политика поставя заплатите на работниците на последно място в разходите. По тази причина забавяния от по 2-3 месеца са нещо съвсем обичайно. А ако все пак плащат, то е на "вноски" от по 50-60лв, с които да изкараш до деня Х, в който ще платят останалото. Но уви, този ден не идва...

Относно гореспоменатата фирмена политика тя е: "Не сте единствени, не сте незаменими! Щом не ви харесва, прав ви път!" Да поставиш условия или изисквания в тази фирма е равносилно на това да си подпишеш заповедта за уволнение-дисциплинарно. А в случай, че ти дължат пари се появяват още 100 причини, заради които да не ти ги изплатят, нищо че съвестно си си гледал работата! Е, ако рискуваш да си откровен може да се стигне и до физическа саморазправа. Едрички са... Налага се да се замислиш ;) "Те ти 'дават' хляба" - ти мълчиш, иначе - Аут! Ако намериш баланса и прескочиш уволнение ти остава опцията до края на работата ти във фирмата да слушаш хапливите и многозначителните коментари на шефовете, които не пропускат да те мачкат при всеки случай!

Привилегии? Безплатно кафе - шварц, а когато има пари Lavazza и дори Illi. Спокойно - пари няма, привилегии още по-малко! Може би, безплатен фреш или салата, в новостроящия се клуб "Бачи" на бул. "В. Априлов" , собственост на същата фирма... Едва ли! По-скоро ще вземат цигари от теб, докато секретарката често плаща фирмните сметки за интернет, кафе, минерална вода или телефон, както и офис консумативите от джоба си. Е, понякога и нейните пари свършват... Ами каквото, такова... Офиса остава без гореспоменатите екстри...
Фирмена сигурност - споменах. Мълчиш и траеш безчинствата - там си! Държиш на правото си - някъде другаде...

Работното време е фиксирано. Докато има работа, а тя не спира да идва и идва... Работи се и извънредно, понякога нощем, но нищо от това не се заплаща. Събота е официален работен ден, ако се налага неделя също! А споменах ли, че осигуряват на минимална заплата, без оглед на реалните доходи?

Потенциал за развитие? М'да... Има! След месец-два и след като си се изкъртил от работа Някой се сеща, че може да ти писне и прави предложение за увеличение на заплатата, което се приема... Това е на хартия! Е, кога ще вземеш парите е друг въпрос... В йерархията не може да се издигнеш - такава липсва. Има 2ма собственици, един Оправител, а всички останали са в категория "заменими".
Офиса се намира в Кършиака, точно след "Герджика". Транспорта е добър, стига да преодоляваш сутрешните задръствания с полет.

Колегите са такива за кратко, защото няма данни някой да се е задържал във фирмата повече от 1/2 година. Повечето си тръгват сами. А хора, които са си тругнали преди месеци още чакат да им се изплати дължимото. Те вече не са във фирмата - ще чакат... До 36-ти...

Офиса е приятен, като се изключи, че работиш с очите си, които трябва да защитиш с анти-червен филтър, заради фолиото на прозорците и щорите в гореспоменатия цвят, които особено лятно време са директно огрени от слънцето и просто СВЕТЯТ като перманентен червен светофар. Въпросните атрибути се "сменят" постоянно... Лошото е, че и до днес са си там.... Поне отиват на интериора... Та ако не ослепееш, може да се насладиш на "удобни" столове, пресен внос от Китай. Хардуера, с който фирмата развива дейност е по-жалък от домашния такъв на всеки среден PC потребител. С него просто не се работи, но "обещанията" за ъпгрейд си остават само на думи. За сметка на това има голяма плазма, на която споменатата вече секретарка следи сериалите. Целодневната фонова музика се пуска по вкус на собствениците. Всеки ден и по всяко време:леко хаус-че, което след 3тия ден така тежи, че води до нервни кризи. Покрай това се чуват и несекващите умотворения на Господа Диеви, които те занимават с нескромните си личности, когато имаш най-много работа и най-малко желание да коментираш "извънземните" им лични придобивки или мъдрости касаещи бизнеса, а и живота въобще, и нямащи нищо общо с работния процес. Има голяма тераса (+ 1 по-малка), на която прекарваш всеки свободен миг, просто за да си далеч от простотията вътре; само и само за да не слушаш как "те познават вкуса на клиентите!" нищо, че всеки път, когато им се довериш рискуваш да правиш проекта отново, този път по свой вкус, за да може клиента, все пак, да го хареса...
Но какво са виновни двамата собственици? Те умеят само да въртят бутилки... Средното образование не им е дало друга алтернатива. От работата в Дубай са научили само това... А всеки, който е работил с тях в "Бачи" на булевард Дунав 40, ще потвърди, че да си добър барман(спорно) не значи да си добър шеф на фирма, без значение каква е дейността и. При цялото ми уважение, към всички желаещи да работят във фирмата:
Ще чуете много силни думи, много обещания... Ще разберете, че фирмата и нейните собственици са с наистина ГОЛЕМИ амбиции - факт! За съжаление, обаче амбициите им ги карат да минават и през "труповете" на персонала,ако се налага, а силните думи и обещанията остават неизпълнени... Фирмата има светло бъдеще, безспорно, но бъдещето не е добро, за работниците, които се трудят там. За тях най-доброто бъдеще е другаде - където и да е!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?