Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Е О С - Леонид Ненков ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Видин, ул. Княз Борис ¶, 28, бл. Еделвайс, вх. В, ет. 2&markers=Видин, ул. Княз Борис ¶, 28, бл. Еделвайс, вх. В, ет. 2

Е О С - Леонид Ненков ЕТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Фирмата е под всякаква критика всеки човек уважаващ себе си трябва да стои далеч от това място пълно със злоба клюкарство и никакво уважение и зачитане на човешките права, мога само да кажа краткия ми престой там не искам да го помня след време. Обиди, унижение и злоба от хора които са много зле, отчаяни и егоистични.
Аз съм вече бивш служител на фирмата, заплащането, поне за новите служители е точно и е ок, за по старите има забавяне.Отношението е пълен ужас, страшно лицемерие, унижение, непрекъснато хокане и глупави забележки, напрежението е доста голямо, както и стреса, някои хора са на страшна висота и другите отговарят за техните грешки, което е недопустимо за мен.
Естествено има и готини хора с които е приятно да се работи, но като цяло обстановката е много зле.... и моето мнение е отрицателно

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?