Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бургасгаз ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Бургасгаз ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ako moje iskam da razbera dali si zaslujava da po4na rabota v tazi firma ,6te sam vi blagodaren mnogo ako mi dadete nqkakvo info za firmata


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей Данъкоплатецо,
Пишеш че компанията е „мишкарска”, досега не сам чула за колега, който е напуснал да си е намерил работа при по- добри условия и в по- коректна фирма в Бургас. Дори някои от бившите колеги съжаляват за това, че вече не са при нас и искат да се варнат обратно.
Що се отнася до изискванията – явно не отговарят на твоя интелект. А ако все още работиш за Бургасгаз и пишеш тези неща – ето това вече е „мишкарско”.
Аз работя от доста време във фирмата и интересното е това, че всеки ден правим всичко за да се развиваме и с това да помогнем за развитието на средата около нас. Радвам се за всеки един газифицирал се клиент и оценявам това, което е направено преди мен във фирмата, даващо възможност за алтернатива на хората.
Прави ми впечатление как някои от колегите понякога злоупотребяват с търпението на човека, за когото говориш и се чудя как той въобще има някакво отношение към тях – може би и ти си един от тях?
Много е лесно да омаскарим някого, лесно е и да продължаваме да го правим всеки ден, но по- трудно е да се поставим на мястото на другия и да ценим това, което той прави за нас. А за изискванията – мисля, че няма нужда да го обсъждаме – не може без тях – та нали затова ни плащат.
Смятам, че няма място за такива като теб в нашия колектив, и ако все още си сред нас се надявам това да не продължи дълго.


-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази фирма е най-мишкарската която познавам! По-добре не започвайте да работите за нея, защото от самото начало ще бъдете подложен на унижение от някакъв си ......,който всъщност е абсолютен проСтак и няма никакви обноски към хората с които контактува! Дават ви някакви мизерни пари, а пък изисквания хиляди!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?