Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ГЕОТЕХМИН Консулт и Инженеринг ООД /img/frontend/nomap.png"

ГЕОТЕХМИН Консулт и Инженеринг ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 25 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 25


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Част 2:
Най-най-най обидното е, че на интервюто след като МИ СЕ ОБИДИХА, че искам НОРМАЛНА заплата беше зададен въпроса от мен: "Тоест се отказвате от моята кандидатура, нали?", а отговора беше: "Не, не! Не се отказваме. Кога ще ни дадете отговор? Искате ли утре?" Казах: "Да, утре е перфектно." -"Добре, Вие сте оставили телефон в CV-то си, ще Ви се обадя утре, за да видя какво решение сте взели." Хайде познайте дали ми се обадиха, ДОРИ ДА МИ КАЖАТ, ЧЕ ОТТЕГЛЯТ ИНТЕРЕСА СИ от мен. Не. Не. Не. Не. Не.Не ми се обадиха. По това ще разберете какво мишкарско поведение се крие по високите постове. Хора, които не са за такива позиции - които дори уважение не показват към кандидатите са се възкачили по незнайни пътища. Не мисля, че съм показал неуважение, КОГАТО АЗ СЪМ СИ ДАЛ ОЦЕНКА, ЧЕ НЯМА ДА РАБОТЯ ЗА ПОД 2 100 ЛЕВА, а работодателя се ОБИЖДА НА ТАЗИ МОЯ ПРЕЦЕНКА И МЕ НАРИЧА, ЧЕ НЕ ЖИВЕЯ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!
Само за протокола ще спомена - излязох от интервюто и след около 3 часа ми звъннаха от друга обява за интервю със заплата 3 500 лева чисто. Не съм набожен човек, но мога да се закълна и застана зад думите си!Аз си пожелавам късмет, защото знам, че аз и всеки друг го заслужава, а фирми като ГеоТрейдинг, които пишат високи изисквания само и само да отберат добрите хора и ги изнудват, ЗАЩОТО ТОВА Е ЧИСТО ИЗНУДВАНЕ, ЧИСТО ИЗНУДВАНЕ не трябва да им се пожелава нищо хубаво, защото просто си го заслужават.
Искам по-бързо да дойде времето, където ще се сменят тези стари хора със закостеняло и изнудваческо мислене и ще дойдат хората на технологиите. Хората, които се развиват с технологиите и мозъка им работа по много по-отворен начин. Не говоря за най-новото поколение, което е постоянно в Тик-Ток..., но умните хора ще ме разберете какво имам в предвид.
Вие сте нищо друго освен пример за дебелоочие, цинизъм, безсрамие, безочливост, дебелоочие, наглост, дързост, нахалство.

Кратко заключение: Мисля, че всеки може да си направи изводите от горе-написаните ми два поста.
Сами си извадете поука на още по-ниските постове в СПА-то им като: рецепционист, барман и т.н. колко още по-ниска заплата може би ще дават. А защо не да Ви накарат и Вие да плащате на фирмата?


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Дълго мнение!

Мнението ми се отнася за "ГеоТрейдинг" АД - дъщерна фирма на "Геотехмин" АД.

Част 1:
Информацията, която ще напиша е актуална за 06.2023 год. Ако четете моето мнение след тази дата, то навярно информацията, която ще предоставя ще е все още актуална, защото с две думи - ако една фирма държи нарочно ниски заплати, то тя винаги ще бъде такава.
Най-лошото знаете ли кое е - е, вие кандидати за работа знаете, но управата явно не знае - че за да се спре един поголовно напускане на служители основната причина са заплатите. После идват колегите, работната среда, начина работа и т.н.
Сега по същество. Моят случай хронологично е следният..., а и не само - на доста други кандидати е следният:
живеем в 21 век, 2022 година - няма опция за онлайн интервю, няма нищо. Трябва да им ходиш на крака като в 1980 година. Не само това, но ако бъдеш и "одобрен" ще се наложи да отидеш и втори път. Казвам "одобрен" в кавички, защото НИКОЙ НЕ СЕ ОДОБРЯВА. Назначава се човека, само който е тотално изпаднал и ще се прежали да работи за смешната и подигравателна заплата. Иначе - всеки изпратил CV е одобрен.Та, идва датата на първото интервю и влизаш в изключителна сграда и стая. 7 камерна дограма, троен стъклопакет, всяка една стая е проектирана дизайнерски и не са пестени пари дори за ключовете на осветлението. Прави ти впечатление, че ще са солидарни към кандидатите за работа. HR-ите в днешни дни са обикновено млади момчета и момичета, не са в час (старите със стаж пък вече още повече ги пере съчмата и се чудиш дали са адекватни хора). Младо момиче - HR и началник отдел. Разказваш за себе си, те за компанията.
Тук е мястото да вметна, че имат доста плюсове от към служителя: 200 лв., ваучери за храна, допълнителна застраховка, тип "Делукс" (най-скъпата), служебен транспорт, фитнес зала в сградата им + сауни, собствена кухня, на която плащаш 1/3 от цената на ястието и т.н.... Нещо, което всяка една фирма, особено с такива размери трябва да взима пример. Но.... само с привилегии ли се живее този живот? Вашият съпруг или съпруга като Ви попита: "Може ли да отидем за пазаруваме от BILLА-та?" или "Тази година ще отидем на море, нали?" Вие какво ще й отговорите: "Не, няма да можем, но за сметка на това се храня на 1/3 от цената на работа." или "Не, нямаме пари, но след работа ходя на сауна и фитнес безплатно." ???
Първото интервю мина с горе-споменатите бенефити, разкази от моя страна за професионалният ми път и така - ако ме харесат - второ интервю, на което САМО И ТОГАВА СЕ ГОВОРИ ЗА ЗАПЛАТАТА. Е, "одобриха" ме... Но нещо в мен се усъмни в тях... доста бавен процес. Отварям пак обявата - тя от 2-3 месеца не е сваляна. Чудите ли се защо?
Защото дойде и второто интервю и се стигна до заплатата.
Вече много малко хора биха си продали труда и времето за 1 240 лева чисто. 1 240 лв. чисто... в София... ами то вече в провинцията хората не взимат толкова. Същият ден се срещнах с мой познат - собственик на магазин КВАРТАЛНО хран. магазинче - дава по 1 600 лева чисто.
Ей, хора - 1 600 лв. чисто за магазинерче да стана, а тук 1 240 лв. чисто, като в обявата задължително пишеше да имаш ВИСШЕ образование. Висше за 1 240 лева! И ме питат: "Вие каква заплата очаквате?" Викам: "2 100 лв. минимум, чисто.", а отсреща г-жа Изпълнителен Директор едва не получи удар. "Ама много сте далече от действителността! Ние предлагаме 1 240 лева." Аз отвърнах: "Май Вие сте по-далече от действителността. Моето искане е обосновано на това, че искате човек с висше, а не със средно. Ако давате 1 240 лева, защо не написахте, че искате човек със средно?" - "Защото търсим хора, които да се докажат и развиват" ми се отговори. Е, аз не съм човек ЗА КОЙТО ЩЕ СЕ ДОКАЗВАМ ЗА 1 240 ЛЕВА!
Мисля, че CV-то ми достатъчно показва къде и колко съм се развил! Ще се доказвам аз на някой и то за 1 240 лева!
Поредният пример за БГ работодател наглец! Да му работиш за него за без пари пък и да му се доказваш! Мина времето да ви се доказваме за тези пари! Така и ще си търсите до откат!
Когато не зачиташ на кандидата знанията и уменията и искаш да го преебеш ще си търсите още хиляди години! Нагледци! Безбожници и бездарници!
И ще ми се сопват на интервюто с израза: "Ама Вие знаете ли, че това е най-ниската позиция?" И какво като е най-ниската? ПАК ви давам примера с МАЛКО КВАРТАЛНО МАГАЗИНЧЕ - 1 600 лева ЧИСТО! ЧИСТО! ЧИСТО!!! Прочетете го добре!
И като е най-ниската не заслужавам да си платя тока, водата и парното без да мисля за парите ли?
Сега, допускам, че хората, които ще прочетат това ще кажат: "Човек, то може да има и бонуси и да не казват." Да, вярно е. Има в минната индустрия (казвам минната, защото това е дъщерна фирма на голяма минно-добивна фирма) и то хубави. Но забележете - мението ми се базира на МОЕТО ИНТЕРВЮ и ИНФОРМАЦИЯТА, КОЕТО МИ БЕ ПОДАДЕНА. Няма как да знам дали има бонуси или не. Ако си държат тази информация за себе си - това е тяхна изключително голяма грешка.
Та, в заключение ще кажа, че тези нагледци, типичен БГ работодател, тип "търся най-доброто", но с най-ниското заплащане, пълни тарикати, гнус ме е да се сещам как се проведе интервюто, повръща ми се от физиономиите ви нагли НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ЗАПОЧВАТЕ И НЕДЕЙТЕ НА НАЙ-НИСКИТЕ ПОЗИЦИИ!!!
Аз смея да твърдя, че познавам изключително голям процент хора в София и ще Ви кажа от вътрешна информация имам, че заплатите са такива на това ниско ниво. Ако уцелите някоя по-висока мениджърска, супервайзърска позиция - там парите са оправени, условията и няма да е подигравка.
За най-ниските позиции не си хабете времето.
Не позволявайте някой нарисуван тарикат във власт, висока позиция и пари да Ви заблуждава, че трябва да се доказвате за 1 240 лева! Не, не трябва! Ценете си времето и знанията! Оценявайте ги добре! Работодателя НЕ Е ТОЗИ, КОЙТО МОЖЕ ДА ВИ ОЦЕНИ АДЕКВАТНО!!! Не приемайте тяхната оценка за адекватна, защото не е!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Бях на интервю за стаж в Геотехмин. Очарована съм и впечатлена. Удобрена съм. Може ли някой, който е карал стаж да сподели опит? Благодаря.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Видях че имат обява работа за счетоводител и главен счетоводител. Не знам как са строителите, но разбрах, че счетоводителите не се задържат много в този холдинг. В ГЕОСТРОЙ е бил за една година и сега търсят нов. Така е и в другите фирми. Защо един директор си сменя често счетоводителя? Отговорете си вие!


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Прочетох доста от коментарите, зано ако искате фирма Геотехмин не мога да кажа много,тъй като имам само странични наблюдения,но относно Геострой АД напълно подкрепям мнението на бившия колега. Компанията е една от малкото в България,които могат да осигурят толкова добри и стабилни условия на труд. Осигуровки на реалното заплащане,заплати на точно определената дата без никакво закъснение,бонуси при всеки празник,дори и Гергьовден...не знам колко други фирми в БГ могат да се похвалят с това! Да,в някои от отделите може да намерите някой некомпетентен,но това го има навсякъде. Общо взето фирмата има строго определени стандарти за работа,които се спазват и ако някой е решил,че може да си клати краката и да се взима заплатката-не е така. Пари се взимат,но когато ги заработиш. Типа "кръшкачи" не се задържат много,те сами в крайна сметка се отказват и си тръгват. Повечето колеги са адски добри хора,професионалисти в своята сфера и това важи не само за колеги в офиса,но и за тези разпределени по обектите. За инж.Вутов мога да кажа- ПРОФЕСИОНАЛИСТ! Въпреки годините си той е научил много за работата,отношението към персонала и клиентите. Изключително спаведлив в решенията си и наистина добър човек! Цени изключително много лоялноста и когато види,че я имаш няма да имаш проблем с него. Мога само да кажа-ако ви се работи не пропускайте шанс да работите там,но ако искате да работите по "български"-по добре не се занимавайте,защото фирмата има Европейси стандарти за работа!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител на Геострой АД мога да се изкажа само положително за управленческия опит и отношението на г-н Владимир Вутов към служителите му. Грозно е да се клевети по този начин и да се подвеждат хората. Той присъства на фирмени партита, дори изказва благодарност към служителите си ,че са част от екипа му. Може да взема сам решения относно бизнеса, и то АДЕКВАТНИ!!! Когато някой си тръгва от една компания заради други приоритети не е нужно да "оплюва" хората с които е работил! На мен никой не ми е създавал проблеми, когато си тръгвах, дори напротив! Колегите ми подготвиха документите, без да ме мотаят или да ми отдържат от заплатата. Бяха напълно коректни! Също не е вярно, че не можеш да си уредиш среща с г-н Владимир Вутов. Напротив, винаги можеш и той всеки ден отделя сутрин време точно за това! Да изслушва хората, с които работи и заедно да стигат до по ефективни решения в бизнеса. Ами това е! Винаги ще има недоволни и сигурно това мнение звучи като "минута за реклама", но целта ми беше следната -да кажа на хората, които ще кандидатстват за работа там, че навсякъде има две страни на монетата и е добре човек сам да си състави мнение!


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Здравейте, пиша този коментар ,за да предпазя хората решили да кандидатстват в тази фирма за работа. За Г-н Вутов не мога да коментирам или поне нищо лошо ,но за дъщерната фирма Геострой АД управлявана от сина му Владимир Вутов нещата не седят така. Той е много далеч първо от инженер едвам изкарал Минногеоложкия благодарение на баща си ,от там нататък като ръководител. Приемно време при него можеш да чакаш с години ,а и да влезеш той решение не може да вземе... Гледат колкото могат да те експлатират ,но адекватно заплащане няма! След изтичане на изпитателен срок от 6месеца няма корекция на заплатата и по-нататък пак не очаквайте... А като решите да напускате разиграване ,одръжки за какво ли не за срок на предизвестие за дрехи ... Каквото се сетите ! Привилегии има за богопомазаните и роднини... Нормални хора в тази фирма не виреят. Грубо и безразлично отношение от ръководството....Пример : Организира се фирмено събиране Вутов младши не благоволява да се яви... Нищо добро не мога да напиша за тази фирма и за ръководителя и! За бога хара не започвайте работа там! Ще си разбиете нервната система за никакви пари, не регламентирано работно време и всевъзможни одръжки! Не го правете!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Докога уважаеми ще тровите водите на река Искър?
Колко години вече се говори за съвременна пречиствателна станция?
Когато качвам Кашана реката е синя,  бяла или зелена!
Ако предприятието беше в Германия или някоя нормална европейска
страна уверявам ви вие щяхте да бъдете закрити!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Господин Вутов,няколко пъти кандидатствам за работа на Елаците Мед и за пореден път ставам свидетел как обявените от вас места за работа се заемат от предварително определени хора или хора близки на началниците във цеховете на Елаците,а пък тестовете които се решават за определена длъжност са просто един цирк. Същото се получи и преди три дни.Началниците на цех АРЦ си бяха определили свои хора за обявената длъжност още преди да е обявена,а хората които се бяха явили на тестовете просто се почустваха за пореден път пренебрегнати и излъгани.Явно се потвърждава твърдението:"Ако имаш вуйчо владика"ще имаш и работа на Елаците.Един народен представител беше казал "Егати цирка",аз пък ще кажа "Ебати цирка в тоя рудник".Искам да попитам до кога ще ви лъжат за всичките тия работи в очите,и до кога ще се държат все едно е тяхна собственост.Незнам дали знаете за всичките тия циркове които се разиграват на Елаците но се надявам в най скоро време да разберете.Дано прочетете писаното и да разберете истината за тоя цирк.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
-5

Уважаеми господин Вутов докато е директор Иван Александров в тази Фирма тя няма да се оправи никои от шофиорите не е доволен от него тои нчма подход към хората и само се топят нерви с него а да не говорим за заплатите юе са на минимума вземете мерки моля както е ртъгнало ще останете без служители

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?