Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

РейСат България ЕООД / RaySat Bulgaria Ltd. /img/frontend/nomap.png"

РейСат България ЕООД / RaySat Bulgaria Ltd.

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като бивш служител на фирмата съм разочарован от отношение. Служителите не се ценят. Даже след 5-10-15 г труд, те изхвърлят като куче на улицата. Заплатите са ниски. Обещанията за увеличение остаяат само на думи. Отношението не е на ниво. Офиса е стар и плаче за реновация.
Не си. Правете труда да кандисатствате..


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какви са условията във фирмата?Работната атмосфера,колеги?Колко чоека работят във фирмата.Имат ли производство в България.
Благодаря предварително.


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-2

Условията за работа не са идеално лоши. Като дизайнерска фирма, със самочувствие за единствена по ред показатели на БГ-пазара, РЕЙСАТ БЪЛГАРИЯ търпи сериозна критика, като се започне от фундаментално-организационните въпроси. По-голямата част от изцяло рутинни дейности са оставени за решаване в движение, което неминуемо затормозява цялостната работа на фирмата. Никой, от така набедения топ-мениджмънт не поема каквато и да е инициатива в тази насока - ясно очертан процедурен проблем, да бъде решен трайно. Колегата по-горе явно се оплаква от склададжията, който е поставен при невъзможни условия за работа - отговорност, като МОЛ, без адекватни условия за покриването и. Заплащането е чувствително под средното за бранша - точно по тази причина фирмата загуби почти всички от най-способните си кадри. Остатъка от дизайнерския колектив продължава лежерно да се крепи върху останалите няколко реално /т.е. продуктивно/ работещи. Дали `всичко е на светло` най-ярко се вижда, когато напускаш фирмата. По моему има наистина много да се желае в тази насока. Установеното от години се прилага, без оглед дали е законосъобразно и целесъобразно - `такава е практиката на фирмата`. Като че практиката на фирмата е над нормативната уредба на страната. Съотношението "работа / свободно време" - дал съм `3`. Че как да няма свободно /висящо/ време, като липсват и наченки на елементарно оперативно планиране - основният реално действащ принцип е - всяка коза за свой крак /иде реч за работните действия и процеси, не за нещо друго/. Резултатът от тази каша е редуването на бързане през глава и висене без работа. Развитие, симпозиуми ... Колегата съвсем явно е станал с розовите очила. По симпозиуми - 1-2-ма на година /средно, и завишено/- така че, за да ви дойде реда, нищо чудно, виж минало 20-25 години. Да, има доста опитни колеги, но защо ли работят, като за последно, като за последен месец служба ?! Идеална среда не за техно мераклии, а за начинаещи, току що завършили, или пък 3-4 курс, кандидат-инженери - свободно време и някакъв технически реусрс по ръка. Като резултат е отчайващо неадекватното състояние в момента - неориентирано, затормозено, с объркан и крайно обезнадежден персонал /да не забравяме, че става въпрос за дизайнери, хора новатори, от които се очаква продуктивно творческо мислене и подход/. Дизайнерска фирма с български манталитет на работа - липса на организация /за по-далечни планове и стратегии не може да става и дума/, отвратително развито сплетничество и интригантство, тотална мъгла на хоризонта към утрешния ден.
За социалните екстри - на фона на ниското заплащане е пресътпление да се говори за мизерните средства за градски транспорт, които фирмата подхвърля на работещите, камо ли да се споменават, като `екстри`. Хранене - да, доколкото повечето си доплащат за целта. Качеството на храната - значително под елементарно допустимия количествен и хигиенен минимум.
Всъщност съжалявам, че срещу `уважение` няма по-малко от `-5`. Бих оценил много по-ниско. Идеалният човек за тях е почти клинично комплексиран, ЩО ГОДЕ можещ да върши нещо, който не би и посмял да се огледа за друг чорбаджия, а не способният или работливият.
Някой, преди много време беше казал - Няма нищо по-евтино от вежливостта на царя. Определено не за всички е така. Лошото е че безсъвестните `царе` изобилстват все повече и повече.
Успех!


34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

РейСат е може би единствената широкопрофилна развойно - производствена фирма на българския пазар. Предлагат работа за проектанти на радиоелектронна апаратура, цифрови специалисти, програмисти и механични конструктори. Колегите са ерудирани и с доста опит, част от тях са университетски преподаватели, така че човек може бързо да напредва. Колективът е приятелски и отворен, като разбира се има и двама трима за дялане, складажията например. Заплащането е средно за бранша, но за сметка на това всичко е на светло, няма проблем с болнични, данаци и такси. Има и социални екстри транспорт, храна. Дават възможност да се развиваш ако имаш желание да носиш отговорности. Като награда те пращат на технически сипозиуми в чужбина. С две думи идеална среда за техно мераклии. Обичам си колегите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?