Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Тръст енд Валю / Trust & Value OOD /img/frontend/nomap.png"

Тръст енд Валю / Trust & Value OOD

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Позволявам си да взема отношение по анонимния коментар от 30/01/2008 в качеството ми на управляващ съдружник в ТРЪСТ ЕНД ВАЛЮ ООД
Тъй като смятам, че Иван от този форум е Габи от форума на karieri.bg, която няма смелостта да излезе от анонимност, тук ще Ви отговоря по-кратко. По-подробен отговор на Вашите нападки можете да намерите в горепосочения форум на karieri.bg.
1. За условията на труд. Вие не можете да знаете, какви са условията на труд, тъй като никога не сте работили при нас. Имайки предвид неуравновесения Ви характер, който прозира зад истеричната Ви реакция на отказа ни да Ви вземем на работа, Вие никога не бихте и получили възможност да работите при нас. Консултантът е ерурдирана личност, отличаваща се с притежаването на логическо мислене и умението да работи с хора.
2. За наличието на клиенти. Тест за логическо мислене. Въпрос към Иван, който смята, че нашата фирма иска да оцелее на негов гръб: Ако една фирма назначава допълнителни служители, това означава, че а) по-скоро има клиенти или б) по-скоро няма клиенти.

Това, че не сме Ви назначили на работа в нашата фирма не трябва да Ви озлобява, защото така само разрушавате себе и ми губите времето, за да Ви отговарям. Отрицателният фийдбек трябва да Ви накара да виждате по-ясно Вашите недостатъци и да Ви мотивира да ги отстранявате. Надявам се, че този съвет ще Ви бъде от полза при бъдещото Ви развитие. Пожелавам Ви успех!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хм, странно. Аз ходих на интервю, но ми отказаха работа. Бях доста разочарован. Май явно добре са ми отказали. То от колко време работиш (си работил там). Да, те казаха на интервюто, че при тях няма private life, ама чак пък толкоз.


-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ne hodete da rabotite v tazi firma, 6te proklinate denja, v koito ste se zapoznali s 6efovete. Uslovijata sa ujasni. Ne se ostavjaite da vi zabludi laskavata im stranica ili tova, 4e sa v Cosulting Bran6a. Tezi njamat klienti i se 4udjat kak da ocelejat. Moje bi na va6 grab

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?