Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ФИНСКОМ ООД /img/frontend/nomap.png"

ФИНСКОМ ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Със такъв лош сервиз да му мислят София франс ауто.


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
-3

Фирмата е с големи претенции. Изискват се възможности и желание за работа. Възможности не ти предоставят, а желанието го убиват по най-ефективния начин. Заплащането е неизвестно до момента, в който го получиш. Въпреки убеждаването в коректност винаги излиза нова причина,поради която се налагат корекции (винаги в ущърб на работника/служителя), а може и причина да не бъде посочена.
Уважение - едва ли управата има идея какво означава тази дума.
Привилегиите се ограничават в правото на 8 работни часа на ден при 5-дневна работна седмица и 20 дена годишен отпуск (без да се създават проблеми при ползването му).
Сигурност има – ако ви се работи при изисквания за високи резултати без да очаквате сериозно заплащане за труда си. Поради виското текучество на персонала няма до уволнения не се стига – просто хорат си тръгват сами, когато им писне.
За развитие в тази фирма просто забравете. Няма човек, който да се е издигнал благодарение на работата или уменията си. Няма и накъде. Тук човек се обучава/научава да работи и липсата на перспектива го кара да си търси успеха на други места.
Разположението на фирмате е в Западна промишлена зона, така че не е много удобно особено през зимата и ако нямате автомобил на разположение.
Колегите са свестни, но за добър екип не може да се говори в обстановка на постоянен стрес, която се дължи на некоректно отношение от страна на управителя (постоянно критикуване по всички направления, за да може след това да се играе със заплатите)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?