Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Артемида ООД /img/frontend/nomap.png"

Артемида ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тъпаци Артемида оод е фирма за счетоводни услуги,а сайта,който сте написали е за съвсем други неща,защо лъжете хората
,за да правите реклама на тези две фирми.Защото и лошо и добро все е реклама,не сме тъпи,че да ви се връзваме.Много евтин вариант за реклама,че няма ли други счетоводни фирми ,а и името е Артемида 69,а не оод,неграмотници такива.ходили във франция,да ама не.


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-5

Абе ей, смешници! Стига сте дрънкали глупости, това вашето намирисва на евтин, селски PR. И какъв е тоя Герасим? Даже нямаше такъв във френската група. Давайте го по-крото с лъжите, защото така ще отдръпнете и малкото балъци, които ви се връзват на мошеническите номера!


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз също работих там и съм много доволен от колегите,от заплащането и най-вече от организацията на работата.А Мишо ,защо се прави на луд и пише глупости като си взе парите даже от горе,а там се напиваше нонстоп и висеше по заведенията с френски компанйонки.Няма никакви мутри зад фирмата,а двете момичета,едната ,от които е собственичката се държат много мило и любезно.


-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
-5

Пазете се от тази фирма!Работих във Франция за тях около 2 седмици,и не ми платиха нищо когато се прибрах.Собственика на фирмата се казва ... .....,и както и да ви лъжат преди да постъпите,помнете написаното тук.Става въпрос за монтаж на мебели и друга довършителна работа,в действителност им свършвате работа,те прибират парите от чужденците и за вас няма нищо.Разчитат че на следващия обект ще има друга група,която не знае нищо за предишната,и така нататък.Мотивите на "баровеца" са никакви.Изсмуква си от пръстите нещо набързо за да се оправдае,и ако поискате обяснение ви заплашва с бой.Подписва се договор за сумата от 290лв,за да не се плащали големи осигуровки,нормална практика на повечето български работодатели е да осигуряват на минималната работна заплата,която сума в нашия случай ни се даде под формата на пари за храна там(7 евро на ден),като командировъчни няма.Уговорката тук преди да тръгнем беше за 40 евро на ден,които ще се платят когато се върнем.Чакахме ги месец,за да ни кажат че няма да вземем нищо.По причина договора който подписвате не можете и да ги съдите.И другата уловка е че ви казват че поемат пътя и всеки извънреден труд се заплаща...нищо такова.14 човека сме излъгани за сега,не правете тази грешка.Аз ще потърся контакт със съответните организации,които се занимават с такива "работодатели",но за съжаление не мога законово нищо да направя.Шефа на тази "фирма" ... ...се изявява като "мутра".По заобиколен начин ти казва да си мълчиш защото има всичките ти данни взети от автобиографията и договора.Има две подставени момичета в офиса,чиято цел е да ви замажат очите в началото.Едната се казва .....,другата и е помощничка,или нещо подобно.Не вярвайте на нищо казано от тях.Тяхната роля е с въздухарски обещания да ви замажат очите докато тръгнете,а проблемите и истинското "отношение" започват веднага след границата.
Ако някой го интересуват детайли за тях,мога да им разкажа още неща.
Skype: longrunner13
Надявам се да съм помогнал на някой,и нека никога да не попадаме на хора като .... ..... и фирма "Артемида"

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?