Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТЕРЕМ ЕАД - ВРЗ /img/frontend/nomap.png"

ТЕРЕМ ЕАД - ВРЗ

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако сте любители на филм на ужасите-отидете да работите в гореспоменатата фирма. Честно казано все още се чудя как съм изкарал няколко години в тая лудница - най-вероятно от мързел.
Фирмата се занимава с авиация (България и авиация-камила и синхронно плуване, т.е. нема такъв филм).Но да започнем по ред на номерата.
Заплащането на фона на това, че никога няма работа и че по цял ден 120 човека се чудят какво да правят е прекрасно - без вообще да работиш взимаш по 500-700лв(това го немаше и при бай Тошо). Заплатите се плащат с 5-6 месеца закъснение и то при добро стечение на обстоятелствата. Иначе осигуровките си ги плащат редовно, което си е истина.
Уважение - никакво. Бившия директор беше пълно леке - имаше си кръг от хора, които толерираше и които по цял ден му снасяха информация кой какво прави и какво говори. Тея хора колят и бесят до ден днешен и никой с топ не може да ги мръдне от местата им. Настоящият директор е голям пич(или поне беше) и мислех, че нещо ще се промени, но уви - и той се овълчи с времето и ситуацията си остана същата.
Привилегии няма никакви с изключение на един служебен автобус, който кара народа на работа, понеже фирмата се намира във Враждебна.
По отношение на свободното време - калинките така и така по цял ден се чудят какво да правят, така че цялото свободно време на света е тяхно - ако някой случайно реши да работи, другите много ясно му обясняват да не се мори, че работата няма да избяга(говоря ви съвсем сериозно).
По отношение на колегите,каквото и да ви кажа няма да повярвате. Средната възраст на персонала е около 60 години - има 10 човека на по 75-85години и те се вогят едни от най-добрите работници, нищо че се напикават и насират на работните си места(повярвайте ми защото съм присъствал на такива случаи). Има 15 човека с някакво подходящо образование, за длъжностите които заемат - всичко друго е с 8 клас или вообще без образование, или с фалшиви дипломи за завършено средно. Какво да ви разправям-това е авиационен завод.
Отношенията между колегите са под всякаква критика - по цял ден следене, топене на шефовете кой какво прави или не прави, луди скандали при директора ако някой взима с 5 лв повече от тебе, защото виждаш ли ти се спукваш от работа, а той по цял ден нищо не прави (както писах по-нагоре то никой нищо не прави, но както и да е). На всичкото отгоре се въртят яки далавери за луди пари и то под патронажа на шефовете, абе какво да ви разправям - човек може направо да полудее там. Ако пък дойде някой млад човек с образование го съсипват за 6 месеца и или трябва да напусне(както правят повечето), или да седи и да преглъща унижения и обиди от колеги и шефове от всякакъв тип.
За работната среда какво да ви кажа - сградите са строени през 2-та Световна война от немсите и почти от тогава не са ремонтирани-все няма пари. Лятото температурите са +45 градуса, а зимата са -15 градуса, защото няма нито отопление нито вентилация. Апаратурата с която се работи е купувана 60-те и 70-те години, защото естествено няма пари за нова - вообще веселба. И това нещо се случва във 21 век. Да ни е честито и приемането в ЕС.
Мисля, че писах достатъчно по въпроса за прекрасния ни авиозавод във Враждебна. Надявам се да сте придобили най-обща представа за какво става дума там. Ако някой реши да работи там нека прочете много внимателно какво съм написал и да си помисли преди да отиде на работа.
Желая приятен ден на всички.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?