Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТЕММА ООД /img/frontend/nomap.png"

ТЕММА ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
2
Работна среда
-5

Некоректен работодател. Обещават обучение, а те пращат на екскурзии без да знаеш за какво става въпрос. Съответно, ако има проблеми, познайте кой е виновен? Лъжат и с парите. Работата при тях е под постоянно напрежение. Нервни шефове и работници в офиса. Повечето от колегите екскурзоводи са ок, но има и лицемери (като навсякъде). Пазете се от тях!


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
-5

За съжаление лятото на 2007г. се излъгах да работя в тази фирма.Всичко в нея е под всякаква критика,като се започне с големите обещания за заплащане.Като се явих на интервю което се проведе в гр.Бургас ми казаха стартова заплата 350лв.от там нататък може и тавана да се вземе.Като започна активния сезон през юни даже неможех да се прибера в мизерната квартира която ми беше осигурена от фирмата и се налагаше да спа в колата като куче.И това не е всичко колкото повече човек даваше от себе си толкова по го третираха като куче, а заплатата не мрадна от 350лв нагоре.Трябва да си на разположение 24часа и нито нощен,нито извънреден труд се плаща,а да не говорим за осигоровките които не се внасят.За началниците да кажем две думи-щефа нестава за нищо,а поканената му сестра в фирмата се прави на по голям щеф и от него.Специално нея трябва човек да я хвани в настроение в противен случай ще отнесе много ругатни.А шефа има син т.е малкото шефче което също на свой ред си прави каквото си поиска и с когото си иска.Аз лично не можах да ги изтрая до края на сезона и се махнах,не бях само аз който се махна това ставаше и по време на сезона непрекъснато.Затова хора ако ви попадне обява за работа в тази фирма моя савет е НЕ ОТИВАЙТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ ПОСЛЕ.Това го казвам от личен опит.Сигурен съм че ще има и други коментари относно тази фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?