Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

В И В - Консулт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Годеч, ул. РОДОПИ, 7&markers=Годеч, ул. РОДОПИ, 7

В И В - Консулт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

На интервюто ти свалят звезди, а след това разбираш какво е истинското положение. Избягват да правят трудови договори, на интервюто ти го обещават, а после мениджърите и шефовете като ги питаш все едно им искаш пари, а не договора който ти се полага по закон. От други колеги във фирмата разбрах положението и си дадох сметка, че няма смисъл да продължавам там.
Ако имате образование и искате да получавате прилично заплащане мястото ви не е там.Заплатите са много ниски за работата която се върши,почивките са мизерно малки.
Толкова голямо текучество на персонал едва ли има някъде,и нищо чудно,всеки здравомислещ човек не би останал там повече от един месец.Напуснах по собствено желание и не съжалявам.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?