Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АСПАЗИЯ 92 ООД /img/frontend/nomap.png"

АСПАЗИЯ 92 ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-2

Всеки месец гориш с минимум 150 лв без да знаеш защо, това е минимума което е рядко, сиреч ощетяват те доста повече. Лъжата там е нещо нормално. Като отидеш първия ден на работа ти говорят как има доста работа но парите си заслужавали, докато не дойде момента да ги вземеш тези пари и тогава разбираш за какво става въпрос. Трудова експлотация на 100% няма почивки, няма време за тоалетна, изобщо роб си до като машината работи ( 8-9 часа ) Изобщо гледат да изцедат всичко от теб и не им пука дали ще дойдеш пак на работа понеже може да си пребит от работа, понеже балъци за там има и винаги ще има, за по ден два.


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е пълна с роднини, които само те дебнат какво работиш и как го работиш. Шефката е някаква психарка, която само върви по петите ти и те проверява.Пълна интригантка.Колегите са хубави хора,шефа също, но шефката не става за нищо.Гони кадърните и оставя некадърните на работа. Фирмата се намира на отдалечено място и няма никакъв транспорт.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?