Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Weber България ЕООД / Saint-Gobain WEBER / ВЕБЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Weber България ЕООД / Saint-Gobain WEBER / ВЕБЕР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 86 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 86


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дончев, докато си в обяснителен режим я сподели какво става с трудовите злополуки на подчинените ти. Как така стана че за една година двете ти подръжка в София и Варна си “цепнаха” главите , а работата се потули. В Франция дали знаят???


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Хахаха... Вече когато ми е скучно влизам тук за да се посмя малко. Пак анонимки пак писания, пак клевети. Много интересно!
Чудя се само защо продължавате да си криете имената? Страх ли ви е? От какво ви е страх? Не бъдете смешни и страхливи, нямате ли топки? Застанете с имената си! Нали сте отворени. Или имате смелост само когато сте анонимни. Но нищо продължавайте да пишете поне ме развеселявате. Много е интересно до къде ви се разпростира фантазията и какво ще измислите. Само да кажа че ако аз пиша тук си заставам с името а не пиша под анонимен. Но вие това не можете да го разберете защото сте страхливи мижитурки, но поне смешни и забавни. Поне разбрахме от последния пост че сте от фирмата. Издадохте се малко но нищо скоро ще се саморазобличите. Нужно е само време... Дайте нещо по пикантно следващия път.... Че нали знаете какво са казали хората "по добре с харата устата, от колкото в на хората краката".


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

До Анонимника (настоящ служител) от 07.04:
Николайчо, ти съвсем си се сдухал.Започна сам да си пишеш позитивни коментари за себе си,а!?
От дълги години във Вебер има вече само 2-ма работника и всички знаем кои са,както и че те рядко влизат по форуми.



кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Доскоро имах сериозен интерес към Вебер , но като гледам за каква работна среда иде реч,ако всичко това е вярно,вероятно ще се преориентирам към друга компания.


настоящ служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-3
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
-2
Работна среда
-2

Здравейте, от много години съм работник във Вебер и никога не съм си помислял, че ще пиша в този форум пълен с помия. Промених си решението на скоро когато прочетох каква коака се излива по адрес на Николай. Само искам да ви кажа, че този човек е направил много повече за двата завода от всички цитирани и нецитирани тук негови предшественици. Само човек, който работи във Вебер може да разбере това, когато знае каква беше ситуацията в заводите преди 2 години и колко по - добре е сега. Защото е много лесно да оставиш два разпаднали се завода, да си заминеш и да почнеш на плюеш. Защото всички бивши псевдо директори на неговото място гледаха как да се докопат до годишните си бонуси и нищо не правиха, нито за хората, нито за машините. Да не говирим че нито един от тези изброени вече бивши служители никога не е заставал на „кръглата маса“ за да защити подчинените си, дори напротив винаги са си измивали ръцете с тях. Аз лично искам да ви кажа само едно, Николай не заслужава тази помия, която се изписва по негов адрес.
Бил си купил колата на „госпожата“? Колате беше обявена за продан още в началото на годината, когато завода във Варна си продължаваше да работи. Защо тогава уважаеми колеги настоящи и бивши не изкарахте парите и не я купихте вие? Защото на приказки го докарвате, но опрат ли нещата до действия се свивате в кабинетчетата си и навеждате глави. Как може скъпи настоящи колеги точно вие да пишете за далавери, точно вие, които 1 седмица преди инвентаризавия сте по ниски от тревата и по-тихи от мухата. Престанете да пишете драги настоящи служители и благодатере на „госпожата“, защото ако не сте във Вебер на дали щяхте да сте на такива позиции. Кой кум, кой сват, кой тъст, кой на булката брат... това вас не ви засяга. Само да попитам как неженен човек ще има тъст? Хайде дайте да видим имена? Просто се чудя на наглостта ви. Точно вие, които сте с двата крака в далаверата, точно вие да обвинявате. Но за това не сте виновни вие, виновно е ръководството което държи и толерира такива като вас.
Искам да кажа на „Дончев“ изобщо да не се занимава с този форум и тази помия тук, а да продължава да си върши работата така както до сега.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лелеее Анонимен, защо така ме подценяваш? Само една кола? Защо не спомена за двата апартамента в лозенец, черната G65 AMG, вилата в Пампорово и 3 те магазина на Графа? Добре че се махна ти иначе още в студентското общежитие да си живея. ,


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лелееее ,Дончев,направо ме разсмя!!!
Как не те е срам???
Добре че беше тъста ти, иначе щеше да сънуваш Вебер.Имаш късмета че госпожата си ляга с него та и ти извади келепир от цялата работа.
Работещ завод във Варна го затвори и с откраднатите пари купи на Госпожата колата.
Ти ли точно ще говориш за честност,лоялност и ангажираност към фирмата дето непрекъснато си в далавера как да скубнеш още някой лев ,защото не се знае до кога ще царуваш.Скоро ще лъснеш по бели гащи или и без тях и тогава лично ще ти стисна ръката за да ти покажа колко си елементарен.По некадърен и некомпетентен шеф от теб в тази фирма не е имало. Няма да е лошо да прочетеш някой учебник защото и работниците ти се смеят.Но на госпожата такива пионки й трябват.Затова махна и Дечко,защото не и мълчеше.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Името ми е Николай Дончев и съм индустриален мениджър на Вебер, предшественика ми се казва Божидар Стоянов, който по мой съмнения долага с тези измислени и неверни анонимки.
Както виждате заставам с името си и пиша последния си пост тук, защото е под нивото ми да се занимавам с мухи, който иска да продължава да пише неверни или верни работи нека направи като мен - да застане с името си - иначе не си заслужава вниманието!
Та който и да си Божка, казвам ти последни 2 приказки и толкова:
Не е редно да пишеш от името на други! Това повече приляга на "шетокласничка с чести смени". Сега не ми се навлиза в обяснителен режим, още повече пред "фарфалак" като теб - не си ми интересен - разбери го. Мога да ти кажа само няколко неща: Принципно не съм от хората, които се извиняват без причина.
Не мога да разбера защо когато вече 2 години не си във Фирмата продължаваш да се занимаваш с нея, ако толкова много искаш да се върнеш - имаме отворена позиция за теб - знаеш ми координатите обади ми се - ще те върнем на работа, обещавам ти го официално пред всички? Не мога да разбера и защо се занимаваш с мен? Ако искаш да ми кажеш нещо знаеш ми телефона - когато искаш, може да ми го кажеш лично, ако имаш смелост разбира се! Не се занимавай и с моите момчета в екипа ми, аз си защитавам хората по всякакъв начин! Не е ли ченгиджийско да пускаш анонимки и да пишеш от името на други хора? Ако целиш да ме скараш с колеги и с началниците ми - ще ти кажа нещо, аз съм на работното си място за да си върша работата не да се харесвам с някой. За мен това е най важното, аз съм на работа да работя и да правя това, което ти не си правил. Никой не ме е карал да ловя никакви картици - дребните вредители не представляват ловен интерес за мен, а и слепи животни не обичам да ловувам. Искам пак да кажа на хората, които четат форума и проявяват интерес към фирмата, във Вебер може да получиш много - развитие, обучения, нови знания, добър колектив и е голям трамплин към бъдещо професионално развитие, само трябва да можеш да отскочиш от него. Ти май като по тежък си го счупил и си паднал, вместо да се развиеш.
Всеки е доре дошъл във Фирмата, ако е читав и му се работи може да спечели много. Ако се интересувате от позиции във Фирмата можете да ме намерите в една соц мрежа за проф развитие... там ще получите истинска и достоверна информация за фирмата.
И последно да ти кажа Божка, Стиляне, Драгане или Петкане, понеже не заставаш с истинското си име, защото не ти стиска или се притесняваш от нещо, не се опитвай да ме конфронтираш с колегите - няма да ти се получи.Дали съм в конфликт с тях или не - мен не ме интересува, за мен е важно да си вършим работата и да си вадим прехраната. Този форум е за всеки да може да добие и да даде реално и адекватно мнение за фирмата, а не да прилича на чат между шетокласнички, които си сменят често - знаеш какво. А котато се видят на живо да се крият по колите и да отричат че те са писали. За това ти предлагам да спрем с тези писания, всеки да си гледа професионалното развитие и ако искаш да обсъждаме ченгеджийски работи може да ми се обадиш и да излезем и да пием по бира.
Едва ли е необходимо да обяснявам, че писанията от теб са плод на злоба, завист и отчаяние.
Това дали съм бушон или не - Вебер е с 300 години за гърба си - съществувала е преди мен, съществува с мен и ще съществува и след мен.
Ааа и Прадата вече не е модерна - в кой век живееш? Сега на мода е Ив Сен и Сертина...
Пожелавам на всички да са живи и здрави и много професионални успехи. Не бъдете дребнави и живейте над нещата - рецепта за дълголетие...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тошко,извинявай! Всичко , което написах горе е пълна лъжа.Съжалявам ,че повярвах на лъжите на шефката.Тя наистина се оказа като пазарска чанта на пенсионерка в МОЛ-а -гледаш един шикозен надпис отвън “PRADA”, а вътре - кренвирши от 2,50 лв/кг.Aз съм поредния „бушон“.

Екипа на Вебер вече се превърна в римейк на филма „От глупав по- глупав“.Запушваме дупки всякакви,бачкаме като идиоти, накрая обаче пак сме виновни. Търговците се сменят по-често от дамските превръзки на 6-класничка.Другите компании надграждат, Вебер - „преструктурира“.И накрая обществените поръчки за други. Разбира се ,като няма приходи заплатите се индексират с цели 0,01%.Важното е обаче, че имитираме дейности, бръмчим нагоре-надолу с колите, кипи безсмислен труд,ама нали сме в играта.

В тази фирма милиционерските практики никак не са чужди.Всеки следи всеки и накрая никой не знае какво работи. Накараха ме да проверявам кой изнася информация навън от компанията.Кой е „къртицата“?Чувствам се като истински Инч Хай – частен детектив.

Хайде ,Семова,време е да се обадиш на твоите хора пак да ви сложат в класацията си „Най-добър работодател“, да поизлъскаш имиджа.Нали това е тактиката!?Пък може още някой балък да се хване на въдицата.И да не забравиш да си поканиш HR-лелките от Делегацията.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте бивши/настоящи колеги,

Казвам се Тодор с приетите от Сен Гобен инициали - ТБО. Работих в търговския отдел на фирмата повече от 3години.

Никога не бих си помислил, че ще пиша някакви коментари в подобен сайт, но уви и този ден дойде. Причината е, че наскоро получих няколко обаждания за коментарите на "Бай Бастун" относно "Тошката". За съжаление има много Тошковци. Гордея се с името си, а и както знаят колегите и с фамилията си :)


От моя гледна точка, като бивш служител мога да кажа само хубави неща за фирмата. На кратко - готин търговски екип, разбирателство между отделите и не на последно място е работа по западен стандарт. Кой както си го е направил.

Във всяка фирма има проблеми, но затова са служителите за да ги решават. Щом има човешки фактор то има и различни характери. Имали несходство в характерите има и конфликти.

Поздрави на всички!

ТBO



Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?