Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Блик 9 ООД /img/frontend/nomap.png"

Блик 9 ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-3

EMI RABOTATA E TAKAVA I AZ MISLIA 4E ZAPLA6TANIATA MOJE DA SA PO VISOKI OT KOLKOTO SA SEGA DRUGO NIAMA KAKVO DA KAJA


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-3

Фирмата е от тези които при интервюто ти обещава високо заплащане, ходене в чужбина за презентации на профилите,фирмено обучение и т.н.
Нищо подобно.Само погледнете от колко време им виси обявата за търговец.Те нямат представа къде да те районират т.е. къде да обикаляш и предлагаш.Никой не ти обеснява за спецификата на работата и нейната конкретика.Именно затова се сменят т.преставители.Място, където се намират е Илиенско шосе-накрая на света.Първоначалното заплащане е под 400лв.Уж си равен пък всеки те гледа като изкопаемо.Особенно, жена която отговаря за транспорта.Да не говорим за PR-ката.Тя е назначена с единствена цел-не да PR-ства а да следи.
Ако не и се харесаш-си вън.Никаква фирмена сигурност.Привилегии:сл. телефон(15-та ръка) и понякога стар Опел, който се използва ако е целесъобразна причината.Поне разполагаш със свободно време като ходиш на срещи.Но това не е подобрява нещата. Всеки работи за пари, потенциал за развитие, нормална работна среда и някакви социални придобивки.Даваш вси4ко от себе си, но в тази фирма не ги получаваш.
Иначе двамата шефа не са лоши хора.Интриганти са обкръжението.Повелавам успехи на НОВИТЕ ТЪРГОВЦИ.Дано поне нещо се променило.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?