Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Виртуоза https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,улица Бистрица 8&markers=София,улица Бистрица 8
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В тази фирма ще получите пълна липса на уважение от страна на шефовете. На единия не му се работи вече, другия го гони параноята.

Пригответе се за ниско заплащане с изискването да се съгласите да бъдете осигурявани на минималната работна заплата, останалото да се плаща "под масата". Дали ще го получите, зависи от това дали са си намерили извинение да не ви го платят. Не смятат, че имате право да искате увеличение на заплатата, ако може да не ви плащат хич, ще е най-добре.

Обучение не предлагат, ако можете сам да се научите да работите на бъгав софтуер, най-добре. Липсва комуникация между двамата, единия казва едно, другия -друго, и така сами саботират работния процес. Казват корекции в последния момент, но винаги мрънкат, че работата върви бавно.

Ако сте болни и ви се налага да взимате болнични - мрънкат. Опитаха се да ме принудят да не си взимам повече от 3 дена болничен на месец, ако трябват повече да пускам неплатена отпуска...

Когато пътуват служебно ще ви карат да си взимате платена отпуска, защото няма как да работите, когато ги няма. Работа от вкъщи не позволяват, защото решават, че ще ги лъжете и няма да работите.

Ще ви карат да замествате продавачките в магазина когато са отпуска или болничен. Ще се опитат да ви накарат и да работите по 3D проектите докато сте там, като така да вършите работа за две позиции, но заплащането си остава същото. След като замествате и вашата работа изостане заради това, ще ви мрънкат, че се бавите.


Работната позиция, както и самата фирма имат много потенциал и възможности за развитие, но това няма как да се случи. Шефовете нямат желание да се занимават, или да платят на някой да се заеме с това.

Моят съвет е, потърсете си друг работодател.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?