Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Скудъл Юръп ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Скудъл Юръп ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 20 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 20


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Малоумни админи от фалшивият ви сайт да ви еба майката не отговаряте на мейли няма връзка с вас що не земете да се изтриете
Какво може да се подобри?
На майка ви путката отговаряйте на имейлите със запитване който сме ви пратили


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Марийчето може само да се думка отзад, за друго не става.
Фирмата е от смешна, по-смешна. Работите за 1200лв, работата е толкова еднообразна, че ти идва да се застреляш след 3тия ден.
Единствения бонус е, че не оставаш на улицата докато си търсиш нещо читаво.
"Колегите" са по-спрели от бабата, която гледа по цял ден телевизия.
За тийм лидерите няма да коментирам, положението е плачевно.
С две думи, бягай с 300, че това е експлоатация, ама то и работата е такава, цял ден мачваш някви продукти от сайтове.
Жалка фирма, жалки хора в нея също, дано някой ден на Марийчето и се върне цялото зло, което лее през тая мижава фирма. С най-добри пожелания :)

П.С. Уволняват наред, само да приближиш 6те месеца и айде чао, не ставаш. Манипулират резултати, за да те изкарат неработещ и прочие. Гнусари с две думи.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Заплатата не е 1320 лв, по-малко е. Тл-ите взимат 1500, което е смешно за позицията, ама сигурно затова не са много добри :D .

Фирмата става ако си търсиш работа и искаш нещо, което ти носи пари без да се натоварваш. Скучно, мудно, досадно, проектите стават от гадни, по-гадни и единсвено виждаш, че говорят за промени, но реално нищо не се променя.


кандидат за работа

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
1

Добре, че първо прочетох мненията за фирмата тук, преди да се излъжа да кандидатствам за 1320 лв нето заплата.
Според мен тази заплата е много ниска. В момента работя за над 2000лв месечно, но нещо искам да сменя работата.


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Разбира се, че няма отношение. А за мненията, да - Марийчето го наблюдава този сайт и си пише позитивни мнения.

За колежката QC Analyst, за добро е, че не си вече в тази фирма, аз също скоро мисля да се махам. Такива некадърници не съм срещал от доста време. Тея тийм лидери са такива кухи лейки, не е за вярване.

Срещи не могат да водят, пускат някакви "уж" анонимни анкети и ама не са. Да не говорим, че този овъртайм, за който говориш е безмислен и по начина по който те го правят - незаконен.

Изобщо - срам и резил е мениджмънта. Всеки екип си има канал за кореспонденция, ама всички тийм лидери във всички канали и като почнат по 3-4 да ти спамят да правиш различни неща, става ад. Включително и англичаните.

А като зададеш въпрос - 40 минути няма отговор, защото са " много заети" и бързат. Юркат те да работиш, а като ти излезнат 2 страници с грешки, няма кой да ти пише, да ти обясни кое, как, защо?

Като си била в QC, можеш ли да кажеш дали това, което си мисля, е вярно - дават ли ви да пишете и да помагате/обяснявате на колегите от мачинга грешки или просто игнорирате и си бичите и вие натам?


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
5
Работна среда
-5

Пиша като бивш QC analyst. Попадна ми обява за същата позиция в Linkedin и не съм сигурна дали е законно да търсят нов човек след като са ме съкратили (въпреки, че се опитаха да ме накарат да подпиша по взаимно съгласие).

Английски манталитет - наемат си много хора и като решат, че искат да плащат по-малко почват да махат ударно хора на един път, няма значение как си се справял и от колко време си там. Не те харесват - махат те.

Ако искате да сте супер натоварени, да се очаква от вас да оставате след работно време (поне вече overtime се заплаща, по едно време не се заплащаше), да не ви се показва никакво уважение (въпреки, че ви се казва колко е важна вашата позиция), да нямате никакви допълнителни придобивки и да си седите на почти същата заплата постоянно (за 2 години са ми увеличавали заплатата 2 пъти с по около 100 лв) кандидатствайте.

Ще бъдете мамени за заплата и трябва да си следите фиша всеки месец (когато ви го пратят де), за да не се окаже, че не са "пропуснали" да ви платят двоен надник на национални празници.

Единственото нещо, което ми липсва са колегите.

Мениджмънта е некомпетентен и изобщо не го интересуват служителите. Чувала съм как наричат колегите от мачинг отдела ресурс много пъти, тоест за тях ти не си човек, който трябва да е поощряван понякога с бонус или добра дума, а просто част от стадото. За 2-те години там не съм чула някой да бъде хвален, обикновено се казва нещо от сорта на "Nicely spotted" ей така с половин уста, да не се почувстваш добре, че си направил нещо хубаво. Обаче ако направиш грешка и вече край, светът свършва. Почва да ти се говори като че ли си убил някой. Не си човек, който прави грешки, а робот.

Ако влезнете в Glassdoor да им видите ревютата ще видите, че след всяко негативно ревю веднага се появява едно позитивно. Това изобщо не изглежда нагласено, за да се крият негативните. За тях единственото, което има значение е имиджа, а не че служителите са недоволни от нещо.

Изобщо не си правете труда, няма смисъл да се занимавате с тази компания, ще намерите повече уважение и допълнителни придобивки в кол център.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е. В България е така, трябва да бачкаш 40 години и да плащаш осигуровки, като накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 7 години реших да направя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената му откакто е създаден в далечен хоризонт винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и сънувал че цената на Bitcoin ще нарасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най голямата борса за криптовалути в света https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълен провал е тази фирма и всички с някаква ръководна позиция в нея.

Уволнения/съкращения, а те дори не си правят труда да те обучат като хората. На там 20 минути до час макс обучение и айде. На всеки екип 4-5 човека и от БГ и от ЮК пишат да дават задачи, обясненията са слаби, хората не знаят какво да правят, като им се пляснат 10 файла с изисквания за проект, а в същото време, нито един файл не е описан правилно. В момента дори системата, която ни следи таргетите не работи. Излизат грешки на проекти, които са приключени от месеци, казват ти - не ги гледайте, ще ги оправим ние.

Да не говорим, че никой не може да си проследи резултатите, защото дори системата да работи, не е направена да показва статистика в реално време. Всичко може да се види само от мениджмънта, но с месеци закъснение, защото хората, които проверяват качеството не смогват да наваксат и да стигнат до текущият проект, по който се работи.

Имаме по 2 екипни срещи на седмица - на тези срещи ни се казва - имате ли въпроси, че аз нямам какво да ви казвам.... или пък - аз да ва поздрава за празника....

Гледам си грешките, които се оказва, че не са грешки, а напълно правилни мачове. Обаче, виждам, че не само аз бъркам някои неща, а голяма част от това се прави и от ревю екипа, както и от тийм лидерите. На кой да вярваме за резултатите ни?

Ако зададеш въпрос с повече от 1 изречение, никой не ти отговаря, явно им е трудно да разберат какво ги питаш.

На мениджърката и отнема 2 месеца да ти прати фиша за заплатата, тийм лидерката/лидера ти гледа да ти затвори на 1в1 срещата, шефката в Англия поства колко са били доволни клиентите, ама не пише нищо за бонуси.

Единствения бонус, който предлагаха беше 25 паунда за 2-3 седмици работа, но вместо да покриваш стандартния таргет, всичко беше х2 - двойна скорост, нито една грешка и тем подобни.

На хората им е през оная работа, когато мениджмънта пости из слак, плякат си по някоя икона, че са видели, ама им е все 300.

Програмиста си е писал на профила - оправям грешки, ама от месец системата не работи като хората.

Работиш - излизат грешки - проверяваш - не са грешки - работиш - нови грешки - оказва се, че проверяващият ти е объркал - загуба на време и после ако кажеш на някой от мениджънта, понеже са емоционални, ти се цупят насреща и не ти взимат фийдбека под внимание.

Тая фирма е такава трагедия, думи нямам просто.

Сега пак започнаха да наемат хора, ама дали ще го бъде, никой не знае. Иначе работа имало много- 40+ проекта на опашката били....

Баси кретените, честно....


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Работих за Скудъл няколко месеца, след което ме съкратиха заедно с една огромна група колеги. Обяснението - лошо представяне. От познати, които също бяха махнати като мен разбрах, че на едни са казали лошо представяне, на други - така се налагало, заради финансови проблеми. Така стана, че едната седмица тийм лидерката ти те хвали относно представяне, а на следващата те привикват само с един линк към Зуум (без нищо друго написано) за да те съкратят и да ти кажат, че не покриваш стандартите им. Британската "шефка", която не бях виждала никога преди това се престарава да те заплаши, и да подпишеш по взаимно съгласие. При това държат да го направиш, докато сте в разговора. Като цяло знам, че е време в което не в една фирма има съкращения и проблеми, но начина по който Скудъл го прави е смешен и грозен. Няма да се изненадам наново да вземат 20 човека наведнъж и после да ги изхвърлят, така че внимавайте.


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Бързам да напиша коментар, защото видях, че са публикували нова обява за мачър (retail analyst).

Защо съкращават вече обучени хора, които си вършат добре работата и не са имали лош фийдбек, а след това пускат нова обява за нови хора? Май е незаконно това? Те за това искаха хората да подпишат по взаимно съгласие.

Ако някой се кани да кандидатства не си правете труда, нито заплащането е кой знае какво, нито има допълнителни придобивки. А да не говорим за отношението от мениджмънта - вие сте ресурс за тях, а не хора.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?