Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Глово /img/frontend/nomap.png"
5 0 0
0 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Напълно съм съгласен с горепосоченото мнение.
Всички разходи са за ваша сметка, както и 100 % от осигуровките които са на минимална заплата, но пък одържаните суми от 30% потъват в джобовете на новобогаташчетата свързани с GLOVO като подизпълнители.


-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Здравейте, това мнение е насочено към хората които искат да работят в GLOVO. Ако искате да работите, но НЕ МОЖЕ да работите поради липса на поръчки или часове, изберете Глово! Ако искате да си потрошите автомобила и да поемете целият разход по поддръжка, гориво, синя зона и т.н, изберете Глово! Ако решите , че около 3 лева на час са много пари за вас, то тогава Глово е вашата фирма! И все пак АКО това мнение НЕ ВИ Е РАЗУБЕДИЛО да започнете в Глово, заредете се с ОГРОМНО ТЪРПЕНИЕ при:

1. Сгрешени адреси, както на обектите при вземане на поръчка, така и при адреси за доставяне (ВИЕ си поемате разходите)
2. Изчакване за вземане на поръчка от обект, често това е в порядъка на 40 - 60 минути ( Глово заплаща за чакането....ЗАБЕЛЕЖЕТЕ 0,002 стотинки на минута)
3. След като сте спечелили някакви пари, примерно 100лв, то от тези пари изкарайте 30% които ще ви удържат, изкарайте разходите за гориво и амортизация, евентуалните разходи за синя зона или глобите които може да заплатите и ще получите крайната печалба (освен ако не сте на минус)
4. Некомпетентното менажиране (силна дума), помоща която трябва да получите от така наречения Support (в 90% не получавате нищо), неадекватните решения ,които се вземат( ако въобще се вземат някакви решения), изгубеното време от липса на поръчки (често може да имате 1 поръчка за 2 часа), са изцяло за ваша сметка.

Така че скъпи сънародници, помислете преди да започнете работа в тази така наречена компания "Глово". Със здраве

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?