Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Мега Дивайс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бургас &markers=София,Бургас

Мега Дивайс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, ще бъда кратък и ясен за да спестя на много хора времето, ако сте поне малко умни ще разберете, защо пиша това тук и ако сте поне малко умни, ще сте в този сайт за да се информирате !!! ФИРМАТА Е МЕГА ЗЛЕ ! Постоянно се изискват от теб всякакви неща,които не са свързани с работата, бачкаш един месец за 500 лева и накрая на месеца ти правят изпит (като в училище) Глобяват те за щяло и нещяло...Търсят си хора да им бачкат за един-два месеца, за да може старите служители да си изкарат почивките, щото работят всеки ден и не са почивали цифра време ! Шефовете ти висят на главата всеки ден и все недоволстват и се държат арогантно и безочливо. Също така те карат да лъжеш за работното ти време, защото по договор трябва да бачкаш 8 часа с два часа почивка за деня...Сами се досещайте, че бачкате по 10 часа и тва е ! НЕ СЕ ПРЕЦАКВАЙТЕ, ЦЕНЕТЕ СИ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ, ЗАЩОТО ТАМ ЩЕ ГИ ЗАГУБИТЕ И ДВЕТЕ !!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?