Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

МБАЛ ЦАРИЦА ЙОАННА /img/frontend/nomap.png"

МБАЛ ЦАРИЦА ЙОАННА

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мога ли да бъда сигорен в лечението при постъпване в болницата при такива условия на труд


настоящ служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
0

Страшни своеволия Ви казвам . Ръкиоводството допуска шепа богоизбрани колеги да взимат баснословни суми. Такава шуробаданащина няма никъде.


36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
5

Унизително заплащане за сметка на някои, които получават незаслужено много пари и си просят от пациентите. Никой не се интересува от колегите си и дори не се старае дори лицемерно да прояви такт или разбиране. Ако привилегия е да ти подхвърлят 2 лв. на ден купон за храна, които в ресторанта на болницата трябва да похарчим и те не стигат само за 1 супа - 1,20, хляб - 0,20, кебапче - 0,80, то здраве му кажи! Купуваме си престилки и работни обувки, химикалки, случвало се е да си носим и салфетки и тоалетна хартия! Никой не ми дава възможност за развитие въпреки образованието ми, а пряка шефка ми е една връзкарка, назначена без конкурс, която дори ме изгони от отделението, тъй като съм реална заплаха за нея. Само че мен ме възвърнаха е вече близо година си късам нервите, но въпросът беше на амбиция.По отношение на работното време би трябвало да се спазва графика, но все се получава така, че нямя кой да работи и ние сме си на работа непрекъснато, като не успяваме да си ползваме свободните дни и отпуските си или ако се наложи да ползвам свободен ден, то това става с много скандали. Не е убедително, че сме на непрекъснат график, защото 5 човека си ползват стриктно часовете , а други 10 -"направо е нахалство да си търсим правата"! Повечето от колегите са подтиснати и стресирани, защото по - висшето съсловие ги експлоатира жестоко и си пълни джобовете, реламентирано и не съвсем. Работим с апаратура от преди 30 години, а от нас се изисква качество и бързина. Ремонти се правят избирателно в отделенията, а в нашето е пълен ужас! При всяка смяна на ръководството ние треперим за местата си и то съвсем основателно, защото всеки си идва с антуража. И всеки път даваме жертви, после идват други шефове и те започват същото. Имам 26 години трудов стаж. При започване на работа взимах заплата в размер на сегашната! Все пак това е важно здравно заведение, опитът ми е голям и обучавам младите, които взимат колкото мен или може би ще започнат да взимат повече, защото са хора на ...еди си кой. Мога да напиша трактат, но се ядосвам свсяка следваща дума, а искам поне в къщи да забравя за работата си и да събера сили за следващото нощно дежурство!
Благодаря Ви!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?