Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИнфоРитейл /img/frontend/nomap.png"

ИнфоРитейл

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-3

Здравейте на всички! Моля бягайте от тази фирма, нищо хубаво няма да видите там. Само като разберете кой е на трона на тази фирма и кои са верните му кученца!
Любомир Илиев-пълен комплексар, от него може да научиш само как се вика на жени, защото не смее да вика на мъже, че ще го набият, а може и друго на му направят.
Дясната му ръка е Грета Шомова-горката женица, нищо не разбира от складови операции, от логистика и от управление на хора!Тя е сложена там, за да си мисли, че е велика и разбира от всичко, меша се в нещата на всеки и постоянно дава акъл на момчетата, а те са на светлинни години от нея и знаят много добре какво да направят и как.Проста,ама много проста!!!
Във фирмата има готини момчета, персонала в склада е супер готин, но както знаете готините не си мълчат и си тръгват.
Началник смените са върха, естествено винаги има един който е мега глупак, мега долното същество и портаджия.... Бях предупреден от един колега да не говоря пред него, че топил и клюкарствал на Г-жата с малките мустаци.... От него нищо не става, даже се чудихме всики как го държат все още на работа като не разбира нито от системи, нито от управление нито от нищо, прост селски педе***т
Няма бонуси, не се лъжете по обявите, ако сте назначени търсете началник смените и говорете с тях, но не говорете с това мекотело Я. Н., а търсете другите, ако все още са там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?