Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Садигирб https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Бурел 53&markers=София,ул. Бурел 53
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тези са боклуци от класа. Даже ако сте много закъсали и нямате друг избор, не се занимавайте с тях. Подписах договор и така и не ме потърсиха цяла година. Мина още половин година и ми звънят да ме пробвали, при положение че още при кандидатстването направих няколко снимки. Общо взето, загубиха ми времето и ме набутаха, защото ми изпратиха доста снимки и не ми ги платиха. Каквото и да им пожелая ще им е малко, но от мен да мине- от работа да не се отърват и все сами да си я вършат, от офиса да не излизат. Поздрави на Анелия П. и Петър..не му и запомних фамилията. Нещастници


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всичко което е написано преди мен е вярно.
Обявата е “графичен дизайнер” - единственото нещо което се прави там е да гладиш гънки за жълти стотинки на високи марки. Италиянците ни имат за китайчета или за индийците на Европа. Работи се на бройка уж да се хване бонус някакъв, който също е супер смешен.
Офиса е бивш фризьорски салон... само това ще кажа, като бункер е.
Колегите.. поне като аз бях се намираха пичаги ама и те бързо разбраха че са се объркали и избягаха.
Развитието е нулево.
Освен ако не сте го закъсали яко или не си търсите временна или първа работа просто не си губете времето.


кандидат за работа

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бил съм на интервю там към 2017. Фирмата е потоизтисквачка за студентити - учиш по цял ден и после бягаш от пет до десет вечерта да изглаждаш гънки по снимки на дрехи, снимани как да е. После режеш от фон и искаш нов таск. Гледаш си в монитора, не разговаряте с колегите, не си разменяте погледи. Развитие очевидно нулево. Трудов договор, 530 заплата + 60 за храна + 120 за "добро поведение", т.е. смачкай се от работа и ще ти намерим косур за да не ги вземеш. Познавам се с човек който е работил там и не ми е похвалил мястото. Аз самият съм минал вече това ниво. Най-голямата подигравка? Работи се на италиански Windows (въобще не се шегувам). Това се има предвид под "международна фирма". Затова са и безумните смени - за да влезем в техния часови пояс, нали сме негрите отсам (имам предвид индонезийци и прочие производители). И защото като кръстиш някакъв боклук от потоизстисквачките (sweatshops) в Третия свят с италианско име, автоматично му вдигаш цената с 200%. Същите номерца като добавяне на "био" или "еко" пред имената на продукти: биоябълки, екопалта... бегезаплати. Не било чепик, ами scarpa. Екстра долче пиколо бело!

Пределно красноречив е факта, че фирмата няма сайт, добро лого, както и че пускат обяви ежемесечно. Не сте малки. Ползвайте си каквото имате между ушите за да си правете рисърча и изводите.

Пожелавам който все пак трябва да мине през такова чистилище в началото на кариерата си да го забрави по най-бързия начин за да не си я спъва, да се освобождава бързо от отровата на първата работа (Първата работа винаги е набутвация... закон.). Самият факт, че владее фотошоп го извежда пред 99% от workforce-a. Работил съм с клиенти от UK, USA, Германия, Норвегия, Холандия, Австралия... те ни ценят. Всъщност направо не можеха да ми се нарадват че за наши цени им върша толкова работа и съм любезен. Не се подценявайте и знайте своята стойност. С чужд език и графични умения можете да работите къде-къде по-добри неща като джуниър и/или стажант.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?