Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Оууъркърс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,р-н Централен, Цар Асен, 30, ет. 5&markers=Пловдив,р-н Централен, Цар Асен, 30, ет. 5

Оууъркърс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 19 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-19 от общо 19


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

porednata tapa off6orka
dobre 4e ne se saglasih da zapo4na


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата за нашите стандарти. Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо преди 3 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като цената на тази валута откакто е създадена винаги върви на горе. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите https://www.binance.com/en/register?ref=L7SKVPD1


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Бившата служителка явно не осъзнава как превръща предоставената ѝ за изява платформа в безвкусен водевил. "Широката публика" разбра, че хора, които освен да работят по проекти за ЕС, могат и да сведат едни професионални отношения до ниво на махленска седянка с клюкарски привкус. Не си обяснявам по-друг начин дефицита на бизнес етика, когато дамата си позволява да цитира имена на служители и партньори. Недоумение и съжаление буди пренебрежителното отношение към дадена категория труд, предвид презрителния контекст, с който говори за "разцъкване на g sheets" задачи. Един "зрял човек" не би си позволил подобни повърхностни квалификации при положение, че този тип ангажираност освен, че е характерна за повечето BPO организации, е и добре заплатена в конкретния за тази колежка случай. В този ред на мисли би било добре хора с грандомански претенции да се изказват подготвени и най-малкото да знаят в какъв сектор работят, а не да говорят за "фирми-посредници", каквито компаниите от Business Process Outsourcing (BPO) индустрията определено не са. Ако ощетената беше се поинтересувала, можеше и да избегне вапиющата си неосведоменост, а можеше и да се поинтересува от споделените знания на останалите си колеги, вместо да сплетничи. Така можеше да разбере, че освен нея има хора, които не само, че са работили по европроекти, а са и участвали в създаването и управлението на оперативният бюджет на ЕС. В заключение, ние от Oworkers силно се надяваме коментиращата да прояви усет за мяра и да прекрати този евтин пасквил. С всяко свое писание губи тежест и компрометира сама себе си. Г-жо, вървете напред и се развивайте във Вашата си посока, плюенето тук не работи във ваш интерес – Пловдив е малък, а пазарът на труд съвсем - всички се знаем.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От това да изгубиш толкова бързо работното си място при положение, че повечето сме от началото на проекта. Не говори добре за теб!
А това което си написала е толкова плитко, дори ти правият чест, че те коментират.
Дано си немериш по-добра работа!


35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
-5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Предните коментари не съм ги писал аз, но след като видях написаното от теб, нямаше как да не се намеся.

Първо, ще започна с това, че ти си патологичен лъжец. Всичко, което си написала в първия коментар е невярно и ти го знаеш. Така че как си представила историята пред Артур е без всякакво значение, именно поради този факт. Съмнява ме да си представила обективно фактите :) И моля да не се използват имена, Стоянова.

Второ, никога не съм виждал толкова нахално и арогантно поведение. Не знам защо е това и какво се опитваше да постигнеш? Явно имаш някаква жажда бъдеш забелязана и да се изтъкнеш пред останалите? Ако трябва да анализирам поведението, трябва да спомена доста сериозни, лични комплекси, но не мисля да го правя, че ще бъде грозно. Колегите си помислиха, че сме стари познати и просто се шегуваме, сама можеш да се досетиш колко безумно и неуважително е било поведението ти. Тук дори не говорим за отношение ръководител - подчинен, а за отношение човек - човек.

Трето, самият факт, че продължаваш да коментираш и вземаш нещата присърце, показва, че не само не се радваш, но и съжаляваш. Аз също съжалявам, че няма да работим заедно. Интересно ми беше да видя докъде стига човешкото безочие. Жалко, че ти беше гнилата ябълка в колектива - от 30 човека само един вечно недоволен, вечно крив, вечно оплакващ се и вечно играещ го жертва. Защо ли ?

Четвърто, "с жените се държи сякаш са му длъжни сещайте се за какво". Дори зачекването на подобна тема показва абсолютно отчаяние и липса на каквито и да е други аргументи. Толкова нямаш какво да кажеш, че се опитваш да спечелиш симпатии като намесваш отношенията ръководител - жена и очакваш подаяния от съпричастие и съжаление. Отново, признаци на поведение на патологичен лъжец.

Работата дори няма да я коментирам. И двамата знаем, че няма да намериш по-добри условия.

Не ми се искаше така да приключват нашите отношения, но може би е за добро. Пожелавам ти да си единствено и само здрава, защото когато човек е здрав, може да постигне всичко. Успех и в белгийския проект и един съвет от мен - недей на първия месец да унижаваш и омаловажаваш ръководителя си пред всички и да му говориш все едно е циганин от руския пазар. Всичко добро!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Янев, не се представяй за работник във фирмата, толкова неграмотно и в този стил пишеш само ти! И не внушавай на хората че “анонимната” съм аз, защото имам скрийншотове на разговора в скайп, от които става ясно, че ме “съкрати”, понеже не пожела да кажеш как мога да получа ваучерите си. Имам и скрийншот на отговора на Артур Верон, за който работих чрез вашата фирма-посредник, в който той изразява съжалението си, че няма да работи с мен и е изумен от държането ти, макар и само по скайп, разговорът го е прочел преведен и в оригинал.
Любезните ти служители ме уведомиха за този тъп фийд, за информация на широката публика работя по проекти за ЕС в Белгия, скоро и в Пловдив, не ми е понятно кой зрял човек ще си разцъква g-sheets като основна и сериозна работа, освен ако не е принуден от обстоятелствата и друго няма, радвам се, че никога повече няма да имам делови или каквито и да било отношения с хора като теб!


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
4

Абсолщтно безпочвени внушения от въпросната недоволна персона. Доста преднамерени и явно плод на лична неудовлетвореност, която няма отношение към фактите. А те са, че оWorkers Пловдив предлага едни от най-добрите заплати за сектора в града, ежемесечни бонуси и гъвкаво работно време-без смяни и график, без работа в събота и неделя, както е в повечето фирми от този бизнес. Отделно те осигуряват на реална заплата, има ваучери за храна и карта Multisport, която забележете, е безплатна. И всичко това за да си седиш от вкъщи и да си съвестен да си вършиш работата,когато и както намериш за добре в рамките на нормален работен ден.И всичко това без да имаш 5 шефа и супервайзери над главата псотоянно, които да са сложени единствено с цел да си избиват комплексите за малоценност. Не на последно място е важно да се отбележи, че оWorkers единствени в аутсорсинг сектора в Пловдив не съкратиха служители в Covid епидемията, а предостваиха възможност и на нови хора да започнат работа в тези тъй несигурни времена. Възможност, която въпросната служителка с лека ръка неглижира, отхвърли и най-безцеремонно обруга. Ние всички от oWorkers Пловдив ѝ пожелаваме първо да намери себе си и след това по-добро място за работа в нашия град. Ако успее -да сподели!


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Няма да коментирам фирмата, моята оценка се вижда и смятам, че е излишно. Но, като вътрешен човек, бих желал да коментирам мнението на "анонимната" госпожа.


"Наемат хора за краткосрочни проекти, с обещанието да останат на 8 часа след време" - Проекта, върху който работя аз е вече на 1.5 години. Освен ако не смятате да се пенсионирате в oWorkers, това не е краткосрочно.

"нямат офис" - Това твърдение не е вярно, и вие го знаете. Интервюто ви за работа беше проведено в офиса, който се намира в Рилон Центъра, до Сточна гара. В момента всчики работим от вкъщи заради Ковид 19.

"работиш от вкъщи и си на разположение през цялото време с лични средства, натоварването е максимално." - На разположение си 15 минути от седмицата, когато имате среща с вашият пряк ръководител. През останалото време, работите когато и колкото искате часове, с уговорката да са минимун 20 часа на седмица. От което следва, че натоварването е ицяло във вашите ръце.

"Тъй като фирмата е посредник, зависи на какъв проект ще попаднете, чуждестранните телефони на сайта им не работят или никой не ги вдига. Договорът ви е през агенция, което значи, че работите през две фирми за трета." - Не зависи на какъв проект ще "попаднете", защото ви наемат с ясна цел точно върху какво ще работите. А относно договора, фирмата е чуждестранна и се налага да работи с локален HR, който да помага с документацията на служителите, което води до "ве фирми за трета".


"Проект мениджърът е адски арогантен, с жените се държи сякаш са му длъжни сещайте се за какво, нямаш право да потърсиш правата и заплащането си, защото биваш уволнен моментално." - Заплащането е повече от достатъчно за работата, която се извършва, винаги е навреме и понеже съм мъж ще кажа, че само може да мечтаете за по-добро отношение от мениджърът.


"Работата е подходяща за студенти или като странично занимание за хора, които искат да си тръгнат моментално с едни 700 лв макс за по-рядко срещаните езици." - Изключинелно неакуратно твърдение. Във фирмата работят между 25-30 човека в България, от които 2-3 са студенти. Защо ли има толкова голям процент "зряли" хора а не студенти? Отговорете си сами на въпроса.


Като заключение, ще кажа че се надявам и други хора да споделят мнението си, защото "анонимната" е дълече от истината.


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наемат хора за краткосрочни проекти, с обещанието да останат на 8 часа след време, нямат офис, работиш от вкъщи и си на разположение през цялото време с лични средства, натоварването е максимално. Тъй като фирмата е посредник, зависи на какъв проект ще попаднете, чуждестранните телефони на сайта им не работят или никой не ги вдига. Договорът ви е през агенция, което значи, че работите през две фирми за трета. Проект мениджърът е адски арогантен, с жените се държи сякаш са му длъжни сещайте се за какво, нямаш право да потърсиш правата и заплащането си, защото биваш уволнен моментално. Работата е подходяща за студенти или като странично занимание за хора, които искат да си тръгнат моментално с едни 700 лв макс за по-рядко срещаните езици.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?