Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Роял профил еоод https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,С.Радиново&markers=Пловдив,С.Радиново

Роял профил еоод

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте искам да кажа няколко неща за фирма Роял профил еоод. Не искат да наемат ново служители, искат да движат производство със 5 души а би трябвало да са поне 70 за такъв вид производство. Другото което искам да кажа е че началникът на производството Хасан кара хората си да работят без почивка защото обещава на оправителя невъзможното, също така ако се наложи да отсъствате от работа го приемат със добри намерения, но след това ви казват че трябва да се разделите защото нямат нужда от вашите способности. ( както стана и със мен ) осигуряват повечето от работниците си а може би всички На минималната Работна заплата със обещанието че по напред във времето щяло да има повишение както на заплатата така и на осигуровките им. Страшно грубо отношение спрямо работниците от въпросният Хасан !! Когато стане авария със някоя от машините започва да блъска да крещи срещу хората работещи на дадената машина (това са машини и е нормално понякога да се чупят) винаги се търси вината във работникът ! Съветвам ви да избягвате каквато и да е било позиция във въпросната новооткрита Фирма Роял Профил ЕООД. И всички тези проблеми идват от организатора на производството както споменах и по на горе в описанието си.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?