Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТАНЯ-БМХ ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,МолПарадайс&markers=София,МолПарадайс

ТАНЯ-БМХ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За разлика от предходните коментари, аз излизам с името си, както и с мнението си!! Страхотен работодател, никога и по никакъв повод не съм била ощетена. Когато съм имала нужда от почивка, съм я получавала, когато съм имала нужда от аванс, съм получавала. Заплащането е отлично, а Мария е невероятен човек и работодател! Даваш ли от себе си - получаваш !
Не се лъжете от жалки лъжи и измислици на една “Анонимна” крадла!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма такова долно същество като Мария Стамчева,петричка ИЗМАМНИЧКА която лъже на поразия чак ходи и дебне някой къде е почнал работа чисто луда наистина има някакъв психичен проблем. Подава жалби в полицията и тн, направо е жалка и смешна реже заплати непрекъснато укрива доходи и прави данъчни измами хората които са имали бизнес отношения с нея и майка й не искат да чуват името й дори.Ама то в живота всипко се връща ще си остане сама кукувицата с това лошо отношение към хората.Иначе добре се прикрива прави се на много добра мила и позитивна но всичко това е фалш и е една маска.Текучеството е целогодишно.Не се излъгвайте да работите за нея,накрая ще се чудите как да се отърве те от тази луда жена. Има наглостта и да заплашва с влияние и положение.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абсолютно подкрепям предходното мнение и аз си изпатих ама човек като не знае.Не се лъжете да почвате в BSB или в Badoo тя е лъжкиня и само омайва хората с обещания всичко е една лъжа при нея и някой като напусне лъже че тя го е уволнила или плюе че не си вършел работата много злобна дребна душица.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих няколко месеца за въпросната ИЗМАМНИЧКА-МАРИЯ СТАМЧЕВА. Собственичка на магазин BADOO в мол Сердика и в мол Парадайс същата държи и магазини BSB.Така в началото нещата са ти представени сякаш тя е най-невинната ама видиш ли не случва на персонал и обешанията са огромни.Впоследствие започва да ти извива ръцете за сто неща които не са ти работа и на финал след обещание за процент след 6 месец ти заявявя че ти сваля твърдото заплащне с 200 лева защото видиш ли имаш процент а то не можеш в случая и хиляда лева да вържеш. Не плаща отпуска, постоянно сменя график защото както се изразява аз си решавам освен това освобождава хора от днес за утре без причина. По принцип е застаряваща мома и започва сериозно да къса лентата, вечно е недоволна каквото й да направи човек постоянно някакви коментари прави зад гърба пада си по интригите в екипа. Текучеството й е непрекъснато не се лъжете, ще ви обещае много неща които бързо ще забрави.Вечно гледа хората с оценявящ поглед и смята че трябва в магазина да сме като от списание но заплатите са все едно работиш за едноличен търговец.Дива селянка а пък за капак си е взела една дива мякаща селянка с обезобразена физономия да бъде мениджър също като нея нагла и елементарна селяндурка която има потресаващ вид на чучело и не знае дори как се приключва касов апарат или месечен ама иначе мениджър моля ви се. Не започвайте при нея и освен това за заплата трябва да работиш 180 часа нещо което е незаконно, навсякъде е по 160 но не при нея имаш ли по-малко реже ти парите обаче ако имаш отгоре над 180 ти ги смята на минимално плащане ако работиш в почивката си също ти ги смята на минималното заплащне.Не почвайте там в никакъв случай има нормални работни места където няма да ви побъркват с претенции и постоянни трансфери сменяне на витрини през ден и пренареждане на магазина защото няма работа и тя само стои на камерите и се чуди какво да измисли да правиш само и само да не стоиш.Добре че се махнах,дано това достигне до повече хора за да не се лъжат.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?