Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Траурна агенция ПАМЕТ /img/frontend/nomap.png"

Траурна агенция ПАМЕТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Първо шефката Радостина е някаква селянка която,и прецтава си няма какво точно прави, и как да го направи. Викат те на интервю обещават че седмица ще те обучават без договор по след седмица ти го правят,лъжа не ти правят договор държат те 5 дни измислят си причина и те махат,след това наемат друг служител и с него правят същото не ти дават парите естествено си работил седмица без пари. Всички са лицемери и всеки говори зад на другия гърба, уж си на обучение а всички пушат вън и те хвърлят ти да се оправяш и да правиш, 30 поставки сама което първо ти ти Знаеш как се прави. Радостина цял ден виси в офиса ужасно некултурна жена точната дума е селянка,да не говорим че продуктите с който правят родилките на хората са с изтекъл срок, като например са лесни,кейкчета,дребни сладки със изтекъл срок още преди 1 година. Ако се уважаваме не започвайте там.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравеите тарся работа в погребална агенциа  средно образование работелсам в тази свера


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
-3

Причината да оценя агенцията по този начин е:
1.некоректност от страна на работодателя относно заплащането-назначен си с уговорка за една сума, а получаваш коренно различна(по-малко разбира се),също така намират всевъзможни причини да ти правят удръжки и от без това мижавата ти заплата
2.При положение че си подписал договор за 8-часов работен ден+1ч. който по закон ти се води почивка ти си ги работиш и 9-те(щом видят че случаино си останал без работа веднага ти намират,а си правят оглушки за обедната ти почивка;
3.За уважение от страна на работодател към работник да не говорим-постоянно ти се обяснява колко си тъп и малоумен и прочие(нищо че имаш висше образование и си получавал стипендия за успех и че клиентите постоянно ти благодарят за добрата, бърза и качествена работа.Всъщност може би е прав щом продължавам да работя тук,при това отношение и за жълти стотинки.Накратко самият факт че персоналът постоянно,в период от 2-3 месеца се сменя мисля че достатъчно красноречиво говори за съответната агенция.Обявата за съответните работни места постоянно си фигурира във вестника-с една сума като заплата-колкото да се привлекат поредните балъци и след като се хванат на въдицата-получават в пъти по -ниска.Всъщност единственото хубаво тук са колегите с които работя-всъщност повечето от нас ще подадем молби за напускане другата седмица.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?