Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фреш енд Грийн ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Фреш енд Грийн ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих в обекта им в България мол в продължение на 4 месеца.Работата е или да си отпред сам човек на каса, да правиш салати на клиентите, да зареждаш витрината, да миеш купите, да печеш пиле на скарата и да правиш доставки. Всички останали са отзад в кухнята и правят заготовки или се подпират. Рядко получаваш помощ и то от определени колеги. Двете "шефки" Анна Попова и Теодора Изворска не правят почти нищо, седят в офиса да гледат филми или клюкарят. Отношението към персонала е под всякаква критика. Нямат никакво уважение. Единственото нещо, което ги интересува е таргета, за да си хванат бонуса. Не им стига явно, че перат пари. Осигуряват ви на минималната 560лв, превеждат една част от заплатата по карта около 450лв, а останалите 200-250лв дават в плик на ръка. В плика с парите слагат и едно малко листче, което играе ролята на фиш, в което пише, че дори и да не ползвате градски транстпорт те ви дават карта 50лв. По този начин избиват брак. Ако се наложи да ползвате болничен ще ви се вдигне скандал защото някоя от двете "шефки" ще трябва да прекъсне почивния си ден, за да работи вместо вас. Ако пък ви стане зле по време на работа и пожелаете да си тръгнете ще ви се вдигне още по луд скандал как трябва да се съобразявате с тях двете. Дори ви казват как ще ви счупят главата. Променят графика както на тях им е удобно, без дори да ви уведомят за това. Същото се отнася и за отпуск. Ако напуснете ще си чакате документите повече от 2 седмици и когато отидете да си ги търсите няма да ви се обърне никакво внимание.
От тази фирма ще получите единствено заплахи, грубо отношение, пълна подигравка. Не си струва изобщо да си губите времето с тези.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?