Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Загато ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Кукуш 1&markers=София,Кукуш 1

Загато ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Загато беше най голямото недоразумение в което съм работил. Много обещават нищо не дават. Плюсовете на фирмата са,че се намира до циганската махала,60 лв ваучери, служебно облекло което трябва да си го заплатите, и работа в зимни условия на +10 градуса. Възнаграждението е това което подпишете като договор,не това което сте договорили. И за да го получите трябва да имате сметка в Банката с която работят (не може в друга защото им е много скъпо и трябва да заплащат 4 лв за превод ).Там не са чували за бонуси за празници и премии. Чуват се само закани за глоби. Какво може да очаквате от ШЕФ който пести от ток и материали? Постоянно се чуват викове,закани и обиди от Шефове и Колеги! Работната среда е под всякаква критика никаква материална база. Зимата се топлите на слънцето,лятото умирате от жега. Не съдете за Загато само по Шоурума. Хора които уважават себе си поне малко в никакъв случаи да не започват работа там. А за останалите да знаят,че освен тяхната дейност ще бъдат :шофьори,чистачки,хамали и каквото му щукне на шефа Комплексар! Тази фирмичка е останала като начин на работа в миналия век. Можете да се убедите за текучеството-фирма от 50 човека постоянно търси 10 нови служители.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Загато беше най голямото недоразумение в което съм работил. Много обещават нищо не дават. Плюсовете на фирмата са,че се намира до циганската махала,60 лв ваучери, служебно облекло което трябва да си го заплатите, и работа в зимни условия на +10 градуса. Възнаграждението е това което подпишете като договор,не това което сте договорили. И за да го получите трябва да имате сметка в Банката с която работят (не може в друга защото им е много скъпо и трябва да заплащат 4 лв за превод ).Там не са чували за бонуси за празници и премии. Чуват се само закани за глоби. Какво може да очаквате от ШЕФ който пести от ток и материали? Постоянно се чуват викове,закани и обиди от Шефове и Колеги! Работната среда е под всякаква критика никаква материална база. Зимата се топлите на слънцето,лятото умирате от жега. Не съдете за Загато само по Шоурума. Хора които уважават себе си поне малко в никакъв случаи да не започват работа там. А за останалите да знаят,че освен тяхната дейност ще бъдат :шофьори,чистачки,хамали и каквото му щукне на шефа Комплексар! Тази фирмичка е останала като начин на работа в миналия век. Можете да се убедите за текучеството-фирма от 50 човека постоянно търси 10 нови.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма по-некоректни от тях. Отношението към персонала е под всякакво ниво. Работят неквалифицирани кадри. Нормален човек не се задържа за повече от месец . Работната среда е под постоянен стрес и напрежение. Обидите и жаргонният език са част от работния процес.
Не си губете времето при тези хора.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?