Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Кабо Трейдинг https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Дойран №12&markers=София,ул. Дойран №12

Кабо Трейдинг

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Две думи - много зле. Всичко написано в предните два коментара е вярно, но е много меко казано.
Ужасен ужас


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

. Подиграва се с труда на хората, които се трудят честно и почтенно. Обижда ги. Не изплаща заплатите. Не уважава клиентите си дори, гледа ги в очите и запълва хората, че са с болни животни, за да при печели малко повече за дебелия си.... Много лош човек е госпожата.... Дано някой ден.. Някой я научи на уважение... Най - вече към себе си!!!!


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кабо Трейдинг ООД държат ветеринарна клиника и зоомагазин Дойран.
Може би някога нещата там са били супер, НО към настоящия момент положението е плачевно.
Поради неизплащане на заплатите и подигравателно отношение, екипът се е разпаднал.
В момента усилено се набира нов екип, на който също няма да се плаща. Клиниката има дългове към доставчици, бивши и настоящи служители.
Собственикът - Калина - обещава на всички това, което искат - работно време по желание, трудов договор, осигуровки, заплащане за извънреден труд, желана заплата и т. Н. В крайна сметка обаче заплащането се проточва безкрай и дължимото се натрупва, допълнителните часове се смятат по особен начин, така че служителя да вземе по-малко, отколкото взима за редовните часове.
Заради постоянното текучество на персонал и лошата слава на търговския обект, работата е сравнително малко, както и доходите, което е удобно извинение за неизплащане на заплатите и дължимото към доставчици.
За да се навакса с пари, персоналът в клиниката е приучен да прави нелепи надценки (има препарати, чиято доставна цена за 100мл е около 8лв., а 1мл бива продаван за толкова + таксуване за самата манипулация - 5лв.), както и да прави абсолютно ненужни изследвания, за да оскубе възможно най-много пари.
Когато служител стане неудобен (т.е. започне да си търси парите и правата), той бива обвинен я в кражба, я в некомпетентност, нерядко е подложен на психически тормоз и подигравки, които да го накарат да напусне и да прежали парите, които му се полагат.
При напускане е задължен да подпише документ, с който потвърждава, че е всичко до момента му е изплатено, а реално това не е така. Ако откаже да подпише, не получава трудовата си книжка.
Мога да пиша още много по темата, но не смятам за нужно.
Всеки нормален човек, който има дори малко себеуважение, просто не трябва да се занимава с този работодател.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?