Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Управление.бг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Церова Гора 12-14&markers=София,ул. Церова Гора 12-14

Управление.бг ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Рядко човек попада на такива измамници, но когато му се случи, се чуди как е възможно да продължават да съществуват.

Абсолютно немарливо стопанисване на имотите. Това, което научихме, докато четохме в различни форуми е некоректното отношение към наемателите и явно те им го връщат. Това, което не успеят да изнудят от тях, го натрисат на собствениците.

Оставиха ни апартамента в окачяно състояние с неплатени сметки (изравнителни), защото решихме да прекратим договора си с тях. Отнощението при подписване и прекратяване е коренно различно. Типично по мутренски, разни селски номера от сорта. Тоя килим така си беше, това е въпрос на износване. Тя печката и без това струва 200 лв., ще купите нова и разни подобни.

Никога не се захващайте с тях. Реално в целия интернет няма положително мнение за тях. НИТО ЕДНО! Това трябва да ви говори достатъчно за тях.


клиент

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Искам да изкажа своята благодарност, към г-н Тодор Даскалов.
От както Управление бг започна да се занимава с имота ми, аз съм спокоен, дори когато някой немател напуска.
Един от многото такива случаи, беше семейство не знаещи какво е долен чаршаф. След тях можех да видя отпечатъка от черните им крака, върху матрак за 800лв и много други, „приятни“ моменти за мен.
Сега те си следят всичко при по моя имот, а аз имам ангажимент, само да получавам наема си


клиент

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некоректна фирма.

Изискват швейцарска прецизност от своите наематели, но когато си прекратявате взаимоотношенията се сблъсквате с всякакви долнопробни номера, целящи да вземат предварителния депозит, който сте внесли.

Изискват справка от Софийска вода, топлофикация и енергийното дружество за да не оставите неплатени сметки, но ако някое от тези дружества има да връща пари то тогава се сбогувайте с тях.

При напускане на имота се прави оценка, от която става "ясно" че трябва да се заплати за освежителен ремонт, понеже сте били длъжни да оставите имота в състоянието в което сте го намерили. А разбира се това състояние е било отлично и затова трябва да заплатите без да има реална съпоставка с първоначалното състояние.
Примерна цена, която заплатих е 220лв. за боядисване на коридор 14 квадрата.

Прекратяването на договра е против интересите на наемателя. При неспазване на договра задържат от една до две вноски от депозита. Пълните вноски можете да си вземете единствено ако подадете молба за напускане месец преди да ви изтече договора. Договра се подновява всяка година, от което излиза че за да си вземете пълния депозит, трябва да напуснете в точно определен месец от годината, независимо колко години сте били наемател.
Всяко едно преподписване на договра е съпътсвано с допълнителен анекс, според който дължите 50% от наема за допълнителните услуги, които фирмата ви предоставя.

Изключително некоректни, не си губете времето с тях.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?