Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хотел Дафи, Хранинвест ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Георги Бенковски 23 &markers=Пловдив,ул. Георги Бенковски 23

Хотел Дафи, Хранинвест ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
-1
Работна среда
1

Здравейте! Първо искам да кажа, че не съм писал такова ревю от поне 15 г. в интернет, но чашата преля и трябва да споделя това което преживях там за бъдещите служители, които ще пожелаят да кандидатстват там. Ще се постарая да бъда максимално обективен и да не влагам емоции.

Нека първо почна с добрите страни. Та, започнах убочението си в Хотел Дафи на 16 Май 2019г., по препоръка от един управител на друг хотел. Те уж много ме харесаха, аз също много ги харесах като шефове и работна среда, всичко тип топ. Рецепцията в хотела е някакъв пълен хаос с всякакви всевъзможни лисчета, химикали, линийки, тетрадки и какво ли още не, но някакси благодарение на този хаос се работи изключително лесно. Трябваше ми само една малка страничка със записки да се науча да работя там. Помолих управителката да ми пусне договора по-рано, тъй като работата бе наистина много улеснена и бързо влезнах в нещата. Но тя настояваше да се убочавам цели 2 безмислени седмици, за които разбирасе никой нищо няма да ми плати, а аз в това време работех, не се убочавах. Отношението на колегите беше ОК. Дъщерята на собствениците Ася беше изключително търпелива и привидно с много готин характер. Никога не викаше, обясняваше ми нещата по няколко пъти без да подскача и всичко вървеше ОК, като аз чаках 1 Юни да ми пуснат договора.

А сега РЕАЛНОСТА. На 1 и 4 Юни ми бяха първите смени. Управителката обеща първия месец да е с моите смени по цял ден да ми помага. На 1-ви управителката бе с мен да ми помага с настаняването и регистрацията на гостите, макар че аз щях сам да се справя, но на 4-ти въобще не дойде. Аз се оправих, настаних си хората, разплатих си ги и вскичко беше ОК. Винаги отивах добре облечен с риза и панталон и никога не закаснявах за работа, дори през убочението.
За колегите: и двамата колеги от нощната смяна редовно закасняваха за работа с до по 30 мин. и дори повече, аз питам шефовете: "Те връщат ли ми това време което закъсняват, и аз мога да идвам по късно или да си тръгвам по- рано." - "НЕ". Тва е един от най-големите абсурди - Единият колега идва на работа като Администратор-хотел в центъра на Пловдив с джапанки, къс панталон и обикновена тениска, другият въобще не се къпе, а колежката от дневната смяна се обличше като клошарка, а т.нар. управителка просто трябва да я видите, никъкъв дрес код, все едно е в спалнята с приятеля си пред ТВ. През двете седмици убочение непрекъснато виждах как шефката ми показва какви грешки правят другите администратори непрекъснато - забравят резервации, не регистрират гости дошли в тяхната смяна, а ги оставят на дневната, бъркат отчетите, не записват важни данни в тетратките, не пишат никакви фактури а ги оставят само за дневната смяна и т.н.
За шефката - непрекъснато правеше грешки, какви ли не, с фактури, със забравени и-мейли, с резерваци, с пари, с документи, с всичко свързано с работата, но нали е дъщеричка на собствениците, за нея може. Такава управителка не съм виждал до сега. Това още повече ми вдъхваше увереност, защото аз държа всичко да ми е отлично.
Накратко, на 1 Юни подписах договора, а на 6-ти ми дадоха всички документи и всичко вървеше супер, преналичието че само аз не закъснявах за работа и се обличах като за админ на хотел и не правех никакви грешки.
На 10 Юни 2019 ми се обажда г-жа Дафи Янева, да дойда към хотела, за какво ли, аз тогава почивах. "Уволнен си, получихме оплаквания от наши няколко гости, че не утиваш на рецепцията!" КАКВО ПО@Я§О(ИТЕ ЗНАЧИ ТОВА?!?@!!?? "Още на 4 Юни решихме да те съкратим." Е как така на 4-ти, като на 6ти ми дадохте договора и другите документи, а и на 7ми бях на работа. "Така" "Освен това на 4ти се била обаждала някаква жена за Рез. и ти си казал, че нямало свободни стаи, а пък то имало и тя си направила Рез. при ниощната смяна. Жената била много разстроена и щяла да се разболее." Боже мили, какви глупости!?!? Тва е единствения хотел в Пловдив, други няма. Абсолютна лъжа, всичко ми беше точно тогава, но и да не е било, а то беше, ЗАЩО управителката ме остави сам на 2рия ми работен ден при почти пълен хотел, а и това ми е 2ри ден!? Аз питам - "Каква е истинската причина и другите грешат и то всеки ден, да не говорим и че непрекъснато закасняват за работа?" Никакъв отговор. След това разбира се изръси клишето, че не съм се вписвал в колектива, нали за да каже още нещо, макар че аз се разбирах с всички отлично вършех абсолютоно всичко което ми казваха да правя. А и какъв колектив като съм сам на рецепция, камериерките и другите колеги ги виждах за по 3 мин. на ден и всичко вървеше отлично. Също си измисли че съм имал някъкъв конфликт с едната от камериерките - още една лъжа. И дори, за да ме унижи напълно се обади пред мен на счетоводителката ВЕДНАГА да ми пуснат заповедта за уволнение "От днес!", подскочи от стола все едно бърза за някъде и ми показа врата все едно съм крадец. Явно беше гледала някъкъкъв филм и играеше роля, поне на това приличаше, защото имаше някаква лека усмивка на лицето.

Това е АБСОЛЮТНА ПОДИГРАВКА и ГАВРА! Но все пак това е БГ, явно такива неща тук са нормални.

За бъдещите кандидати рецепционисти в този хотел: Не се лъжете да ви убочават месеци и седмици, работата е елементарна, трябват 2-3 дни убочение. Искайте пари през убочението! Също така дори и да си перфектен и отличен с работата си, това не е достатъчно, някакви други неща се търсят там. Симпатии, някакъв особен външен вид, някакво специално подмазване...незнам. Определено не е как си вършиш работата. Ще ви уволнят с лъжи, без реално обяснение и по най-просташкия начин. Кажете ми сега как се кандидатства в друг хотел с тея три дни стаж в този в трудовата книжка? Абсолютна ПОДИГРАФКА!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?