Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Опус Сървисис ООД. https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Кол Център Агент “ във фирма „Опус Сървисис“ ООД. Офисът се намира на ул.Цар Симеон 280, остъклена синя бизнес сграда на 2 ет.(на ъгъла на кръстовището на ул.Цар Симеон и ул.Константин Величков).&markers=София,Кол Център Агент “ във фирма „Опус Сървисис“ ООД. Офисът се намира на ул.Цар Симеон 280, остъклена синя бизнес сграда на 2 ет.(на ъгъла на кръстовището на ул.Цар Симеон и ул.Константин Величков).

Опус Сървисис ООД.

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Искам да изкажа огромного си разочарование от филма Опус Сървисис ООД1 ,която е Кол център. Намира се на ул.Цар Симеон 280, остъклена синя бизнес сграда на 2 ет.(на ъгъла на кръстовището на ул.Цар Симеон и ул.Константин Величков).Затова вече знам къде се намира ада.
Отидох там ,за да започна работа като оператор,който ще работи с валути,злато и петрол.Изкарах два дни обучение на теория.Третия ден беше практика и беше най-големият кошмар в моя живот.Първо като отидох бичеше музика все едно се намирате в дискотека в Студенски град,силна на макс.Седнах до едно момиче да слушам как провежда разговорите си с клиенти и тя буквално крещеше,защото нищо не се чуваше.Дори самата аз не чувах какво говори. Там шефът е някакъв сърбин,който си има бюро и седи и нагло си яде и крещи РАБОТЕТЕ ,ПРАВЕТЕ МИ ПАРИ,НЕ ЧУВАМ ДА ПРАВИТЕ ПАРИ !! Стресирах се супер много като удряше по на всеки бюрото все едно сме някакви хамали . Също така като се започне работа искат да знаешн английски,а дефакто се говори на български и те не знаеха английски. Дават ти заплата 600 лева исе подиграват с теб. След това извадих телефона си да видя колко е часа при което бях извикана в офиса на шефа ,където ми се накараха как съм си позволявала да си вадя телефона на работното място,а аз дори не съм подписвала нищо,само дойдох да гледам.Потресена съм от тази фирма и от това което преживях там.Чувствам се травмирана и третирана като боклук.Нарушават се нормални човешки права според мен . БЯГАЙТЕ С 300 ОТ ТАМ !!!!!! АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ РОБИ САМО ТОГАВА ТОВА МЯСТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ВАС ! Също така лъжат клиентите си ,че са в чужбина,лъжат ги за именат си,за абсолютно всичко,искат им данните на дебитните карти.ПЪЛНИ ИЗМАМНИЦИ !!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?