Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КЪРЪНСИ ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,гр. София, ж.к. "Лозенец", ул. "Кораб планина" 36, ап. 8Б&markers=София,гр. София, ж.к. "Лозенец", ул. "Кораб планина" 36, ап. 8Б

КЪРЪНСИ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно обява в jobs.bg от 15-05-2017г. за валутен касиер на Зл.Пясъци.

Не намерих сайт на компанията. Но са регистрирани за финансова дейност - обменни бюра, където трябва. От информация (2012г. на НАП) компанията управлява над 50бр. обменни бюра, основно по черноморието, а е повече от странно, че дори сайт нямат ..

Оставен е телефон в jobs.bg, обадих се с цел пряк контакт и да получа повече информация - имах специфичен въпрос.

Обади се мила девойка, която учтиво ме помоли да позвъня след 1ч., отговарящите за подбора, не били в офиса. Така и направих.

Отново попаднах на девойката, която учтиво ми обясни (видимо й е изяснено от отговорните за подбора), че следва първо да изпратя CV то си и след това да чакам тяхното одобрение и/или позвънянване.

Странно, мисля че е тяхна обявата, и смятам, че не е положително отношението (на когото/от когото и да било) и да се отхвърля възможността за пряк, и предварителен контакт независимо от видът на контакта!

Смешни български картинки са това рикрютерите в Бг ... нЕма .. такаВа държава .. мързеливи и немислещи - а това рикрютмънта е бизснес .. и то голям .. дори и това, явно не умеят в БГ ..

Лично за мен, при условие, че аз съм собственик на компанията, и науча, че някой е "отбичил" кандидат по обява - е бих изхвърлил ... назначеният (ако има такъв) ... ! Еее , В случай, че собственика директно прави избора си .. то негов си е .. проблема .. и никой не бива да съжалява, защото после х3 .. ще съжалява .. този ролмодел ..е ужасен .. Типичен е за индийските бизнесмени - при индуския стил на бизнес .. ако някой те назначи на работа .. то си му благодарен до живот .. .,. мисля че индийската драма в Бг бизнеса е мнооооогго застъпена като водеща .. хаххахахах !

Поздрави!

Пс. Но, Аз повече не бих искал контакт, с такава компания (тип индийски манталитет) .. какво ли ще е ако и работя за нея ... най-близко до мислълта ти идва .. проблеми до край .......... просто е бизнес по български .. !!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?