Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КРАС ПЛЮС ООД /img/frontend/nomap.png"

КРАС ПЛЮС ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

firmata e mnogo zle


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Източник: http://blog.netlabs-bg.com/archives/20

Сметнах, че това е най-доброто място да споделя с вас – всички които четете тази статия. Казвам се Владислав Стоицов и съм собственик на Нетлабс България, но като всеки започнал от нулата и аз съм работил на много места и съм се срещал и още по-лошо, работел съм за какви ли и не хора които не уважават нищо. Точно с такива и хора се срещнах когато започнах работата си във фирма Крас, притежаваща и по-горе посоченият сайт. Когато отидох за първи път във фирмата срещнах наистина много свестни хора. Няколко дена след като бях на интервю при тях ми предложиха също так работа и в други фирми, които са и едни от най-добре изразените фирми на ИТ пазара в България – ICYGEN, WebGate и Aplus.NET, но аз приех работата в Крас. До тук нищо съмнително ще си кажете вие и нищо съществено – да ама не. В продължение на няколко месеца разработих система с която смеех да се гордея. Система изграден с всяка една технология за която можете да се сетите, сама по себе си мощна CMS система, с възможност за неограничени езици (последно всичко беше на 5 езика), много добър SEO, и всичко останало за което можете да се сетите което трябва да го има в един съвременен сайт от ново поколение.
Но всяко хубаво си има и край. Това го разбрах когато след като пуснахме първата версия на сайта когато през половин час ме викаха в офиса си собствениците на фирмата с въпрос – „Защо няма посетители сайта?” на което аз се опитах да отговоря, че това се дължи на един прост факт – че повече от 90% от посетителите на даден сайт идват от търсачките като Google.com, Yahoo.com, Msn.com, Live.com и много други а за да може даден сайт да бъден индексиран от тези тарсачки, трябва да минат месеци докато се индексира информацията, входящите връзки и много други фактори нужни при изчисляването на позицията на която ще се покаже даден сайт.
Естествено моите мъки не свършиха до тук в продължение на още няколко месеца бях подложен на такъв стрес на какъвто на дали някой е бил свидетел освен колегите ми които работеха там. Знаете ли, че дори когато постъпих на работа едно от момчетата, който работеше там като преводач, дойде до мен и ми прошепна, че прекалено много ги заговарям, а във фирмата е забранено да се говори, използва ICQ, или пък най-лошото - да се пуши, но естествено там не се допускаха и пушачи.
Естествено малко след крайното завършване на сайта се намери и човек който се беше срещнал с тях и им беше предложил да направи много по-добър сайт за страхотно малко пари (говорим за възнаграждение по-малко от 500лв) и да бъде готов за по-малко от един месец на което те се зарадваха много защото нямаше да им е нужно да ми плащат заплата повече и ме помолиха да напусна незабавно.
И това от фирма с повече от десет години на пазара. Наистина, на къде отиваме?!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?