Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уоол Премиум / Уелмакс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. "София" № 9&markers=Пловдив,ул. "София" № 9

Уоол Премиум / Уелмакс

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


настоящ служител

43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Настоящ служител съм и искам да споделя мнението си. Работя във фирмата вече 4 месеца и съм изключително доволна от почти всичко :) Не ми допада ранното ставане за пътуване, тъй като съм търговец, както и това, че понякога е доста натоварено на работа. За сметка на това пък с плащането са изключително точни, колективът е много млад и позитивен и се работи само 3 дни на седмица. Работата е за хора, които наистина обичат да комуникират, да се усъвършенстват и да се стремят към постигане на все по-високи резултати.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Ще споделя от първа ръка за какво става въпрос в тази фирма, а всеки от вас сам ще прецени дали иска да работи там. Споделям мнението си, не защото имам излишно време. Искам от цялото си сърце да предпазя други лаици и наивни хорица като мен да станат част от схемите на тази фирма. Ако трябва да обобщя преживяното само с две думи - бягайте далеч.

Когато се явих на интервю за оператор в Кол Центъра, ми казаха следното: ще работите при нас, ще предлагате продуктите ни и няма да приемате "не" за отговор. Настойчиво попитах за заплащането - не ми казаха. "Рано е още, не можем да дадем такава информация". Въпреки това се съгласих да работя. Когато започнах работа, разпитах колегите това-онова, но очевидно бяха инструктирани да не споделят нищо за заплащането. Чак в края на месеца видях, че за 4 часа работа всеки ден от понеделник до петък (20-часова работна седмица) са ми платили около 200 лв. 211 лв., ако трябва да конкретизирам. При това бях от хората с отлични резултати - положението при други колеги може и да е било още по-смехотворно.

Същината: работата всъщност се състои в това да звъните на стари и болни хора (предимно такива вдигат телефоните, номерата от хартиената база са стационарни) и да ги "каните" на презентации, където "за всеки от вас ще има подарък наколенки". Подарък всъщност има само един - и съответно само един го получава. Принуждаваха ни да лъжем (в началото лъжеха и нас, че всичко е легално), че всеки ще получи наколенки (или нещо друго, по което биха си паднали пенсионерите) и после хората се оплакваха, че не са получили нищо. На въпросните презентации показват скъпи матраци и агитират хората да си ги купят.

Също така заплатите се бавят. Непрекъснато гонят хора, назначават други, гонят и тях, и така един непрекъснат цикъл - в мига, в който се убедят, че вече сте наясно със схемите, ви гонят и назначават нови, нищо неподозиращи наивни млади хора. Постоянно текат обяви в Джобс, текучеството е на макс.

За да подкрепя твърденията си, прилагам линкове:

https://ureport.bg/138649/2016/12/14/bg-report/nova-izmama-s-pensioneri-prezentatsiya-na-uredi

http://www.haskovo.net/news/411928/80-godishna-haskovliyka-v-shok--probutaha-y-prahosmukachka-za-2-bona

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/regionalni-novini/izmamnici-lazhat-vazrastni-s-oferti-za-lechebni-matraci.html

За да завърша: мислете, мили хора, преди да подадете СВ. И се пазете.


бивш служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
5

Коректен работодател. Условията за работа са отлични, най-вече заплащането, което е доста атрактивно. Работи се само 3 дни в седмицата, но натоварването е голямо. Усилията си струват, защото ако работиш достатъчно наистина израстваш в кариерата. Имаше постоянни обучения. Аз лично започнах работа без никакъв предишен опит, но благодарение на обученията успях да напредна бързо. Беше ми от полза за настоящата ми работа като мениджър продажби.


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Заемам длъжност "търговец". Имам трудов договор, служебен автомобил и други по-дребни екстри, които дават самочувствие и показват, че си важен за работодателя си.
Преди да започна да работя за УООЛ ПРЕМИИМ никога не ми е минавало през ума, че ще се занимавам с директни продажби или, че мога да се справя с подобна задача. Предложиха ми обучение. Всъщност непрекъснато има обучения, тийм билдинги. Колегите ми са млади хора - повечето са студенти като мен. На всички нас ни харесва да пътуваме из страната. Предизвикателствата на работата са много - можеш да видиш резултатите почти веднага - ако си се справил добре в кампанията, има продажби и печалба, ако не си се справил, става ясно веднага.
За мен огромно предимство е и фактът, че работя 3 дни в седмица, а през останалите 4 мога да се занимавам с каквото друго поискам.
Колегите, които работят като оператори в кол центъра ни, имат по-различна натовареност, някои са на 4-часов работен ден, други на 8-часов. Всички имат трудови договори. Мисля, че този факт е много важен и трябва да се да се отбележи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?