Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Бистра Тодорова ЕТ /img/frontend/nomap.png"

Бистра Тодорова ЕТ

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За бога не се вързвайте на лъжите на тази "фирма". То това не може да се каже че е и фирма , щото това би било найстина твърде голям комплимент за собственичката на този вертеп където, ако не хванете обикновен провадииски трипер, ще ви се наложи със сигурност да се лекувате от някаква екзотична арабска болест предавана по полов или въздушно-капков път.
Разбира се това е образно-алегогорично казано, но изречено директно братя и сестри в случаи, че срещнете през краткия си земен път тази фирма или собственичката и се спасяваите както можете( ако можета). Нещата които положително ще ви се случата с нея толкова гнусни и досадни, че ако само ви окапе носа или ухото ще сте вечеряли с буда. Ако случайно тази найстина болна 'дама' не ви отмъкне гаджето, то ще ви залее с досадното си внимание до такава степен, че да си изповръщате червата от гнус и отвръщение към неината 'обгриженост'.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?