Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юсиес Балкан https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15 &markers=София,София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15

Юсиес Балкан

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много съм възмутен от тази фирма. Бях на интервю мили приказки и ми се стори работа интересна и затова реших да почна при тях. Беше споменато, че има обучение две седмици обучение и не беше споменато дали е платено, аз разбира се питах и ми казаха че, първите две седмици се обучаваш и не ти се плаща. Одобриха ме и започнах и по време на обучението ми даваха и задачи да ходя дори и сам по обекти да занасям техни компютри, принтери по заведения. И обучението не беше две седмици, а почти месец но работата ми се струваше интересна и не ми бяха фактор парите и реших да остана. Чак тогава подписахме договор бачках повече от месец след договора и дойде време за заплата и ме викнаха и не съм бил подходящ за тази работа и не ми платиха. Оправдаха се, че в мен са инвестирали време и те са загубили време и пари, а по скоро мен само ме използваха. Факт е, че обучението беше само на приказки, нямах договор за обучението и нищичко не можах да направя. Много съжалявам, че загубих два месеца с тях. А иначе на интервюто казват заплата 700 лв. иначе те осигуряват на минимума за техник.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?