Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИМЕА СОФТ ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,бул. Марица 154&markers=Пловдив,бул. Марица 154

ИМЕА СОФТ ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Програмист с 9 годишен опит, който не успя да инсталира "Wordpress" за цял работен ден.(върху, който му беше изпита за назначаване на работа, направен дистанционно).
Трудно би си намерил работа в софтуерна компания.


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-4

Здравейте!
Преди да кандидатствам за работа към фирма Имея Софт я потърсих в този сайт за да добия мнение, но не я открих и все пак ми вдъхваха голямо доверие след първата ми среща с тях.
Заплата на която ме поканиха след интервюто и изпълнената от моя страна задача също не бе никак лоша, а и в началото ми се видяха сериозни и приятни хора.
Предстоеше ми преместване от Хасково към Пловдив, направих го и бях поканен още от две фирми, но не знам защо се спрях точно на тези. Някак си изглеждаха на хора, които знаят какво искат и какво търсят.
Първият работен ден, ми направи лошо впечатление държанието на шефа им, който се шегуваше с ужасен хумор преминаваш границите на сарказъм и стигащ до обиди към всички служители включително и мен. Но за мен това определено не е нормално и нормална среда за работа, честно казано ми беше доста стресирано от цялото подигравателно отношение. Практически, докато си оправя компютъра и документите, договора за работа и всичко стана 11 часа и задачите тръгнаха в някаква там тяхна си система (която беше изключително не работеща и объркана). Помолих, да ми бъде обяснена, но така и никой не го направи. Само чувах "Атанас МИСЛИ! МИСЛИ!" След 30 минути мъка, докато схвана за какво става дума или поне колкото успея, ми се даде сайт по който да работя. Наистина всичко ми беше прекалено объркано, като за първи работен ден, но не срещнах и обяснение и подкрепа от никъде. За първи път се почувствах унижаван по този груб начин. На вторият ми работен ден всичко започна наред и аз успях да свърша всичките си задачи за предишният ден, текущите и част от следващият. На краят на вторият работен ден бях извикан от Димитри и ми беше обяснено, че нещата няма да станат и съм уволнен, защото имало и други които искали да дойдат на мое място и т.н. По-голяма глупост от това не ми се бе случвало.
Не искам да се конфронтирам с никого. Просто се чувствам обиден от случилото се. След като тези хора знаеха, че се местя от Хасково до Пловдив заради тях, след като направих много компромиси да отида и да работя за тях.
Почувствах се и обиден от факта, че съм програмист с 9 годишен опит в сферата на уеб технологиите и имам стотици проекти зад гърба си.. и според мен не съм заслужил това отношение.
Искам и да кажа, ако някой от вас има интерес или се примами да отиде да работи за тази фирма, моля да прочете внимателно какво подписва и да внимава много с шефа им.
Попитах за правата си, но адвоката с който се свързах каза, че не си струва да се съдим и глупости.
Моля ви внимавайте с тази фирма!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?