Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уотър Дистрибюшън ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цветан Лазаров&markers=София,бул. Цветан Лазаров

Уотър Дистрибюшън ООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте!
Пиша тук с единствената цел да се опитам да предпазя дори и един човек, решил да кандидатства в това недоразумение, наречено "Уотър Дистрибюшън" ООД или вода "Ветрен". Кандидатствайки за въпросната позиция бях поканен на интервю, което протече повече от смешно, без етикет на поведение и с липса на елементарно възпитание от г-н Валери Еленков, по-късно наречен търговски директор. Обещанията, които ми бяха дадени в процес на интервюто не бяха спазени, а именно - обещана ми бе заплата, което не бе изплатена в този размер нито веднъж. Трудов договор НЕ БЯХ подписал, беше ми показан на компютъра, за да не видя явно на какви условия работя. Кола - не ми беше дадена докато не напусна колега. Процент - не знаят какво е това математическо измерение в тази фирма. Киро - г-н президента не разбира НИЩО от този бизнес, прави се на много важен, вика те в стаичка, осветена само със свещи и на чашка уиски да те пита какво става с продажбите, въобще - ПЪЛНА ПАРОДИЯ. За 2-3 месеца от 8 Търговски останаха 2, има ли смисъл от повече математика. Аз съм един от бивште служоители там. Това, което разказах после се отнася с пълна сила за всеки един от бившите вече колеги. Ако ви се работи за смешни пари, ако ви се кара опасна при движение разпадаща се и разбита кола, ако искате да ви се подиграват в очите, ако искате да ви загубят времето, е, то ВЕТРЕН е за вас! Ако искате да ходите по доставки в Събота - заповядайте!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?