Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ресурсен Център ПИОВДУСОП София-град https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,гр. София, ж.к. Слатина, ул. Владово 1&markers=София,гр. София, ж.к. Слатина, ул. Владово 1

Ресурсен Център ПИОВДУСОП София-град

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
1

Здравейте!
Създадох платформата за мнения към РЦ ПИОВДУСОП София-град, за да предпазя много от вас, млади специалисти и по-възрастни такива, които се чудите дали да не поемете стъпката да работите на това място. Иска ми се от РЦ ПИОВДУСОП София- град да спрат да се мислят за недосегаеми и да правят каквото си поискат с персонала и усвоените от центъра пари.

Ето как се случиха нещата при мен.
Наеха ме през февруари 2015. Напуснах добре платена работа, за да работя по специалността си и да правя това, което обичам - да се грижа за образованието и развитието на деца със СОП.
Още при подписването на договорът ми се започна с подмолни номера. Нито на интервюто , нито по време на телефонните разговори не беше ставало дума за поемане на работна позиция по заместване, но именно такъв договор ми се сервира в денят на назначаването ми. След като ме поставиха пред вече свършен факт - подписах.
Оттам ме изпратиха да работя в училище и детска градина, които са на светлинни години от района в който живея, въпреки молбата ми да отида в моят район (и за там имаше свободни места).
Като цяло отнесох страшно много обиди от страна на Калоян Дамянов и неговите протежета, заместник директорите и то съвсем незаслужено. Просто надуших , че ме готвят само за временно ползване и го направих на въпрос, откъдето се започна с лошото им отношение. Не мисля, че съм постъпила лошо, питайки кога точно ще се върне въпросният титуляр, който замествам, нали? :)
И още по-глупавото е, че титулярът се яви (без лично да се срещам с него) точно в краят на учебната година. Изненада.
Тези хора са силно предсказуеми и елементарни.
Моят съвет - не се занимавайте с този център, освен ако не сте близки приятели на ръководството.
Та вървя нататък...
Заплащането няма да го коментирам - нормалното за един учител.
Привилегиите са никакви. Ако членувате в Синдиката, имате 56 дни отпуск, но разбира се, ако оцелеете в центъра, за да си я вземете.
Сигурност няма. Знам за случаи в които учителите биват унижавани, пребивани или засипвани с жалби без причина. Сигурността си трябва да създадете сами.
Натоварването е много голямо.Не откъм самата работа, а откъм бумащина и други странични фактори.
Потенциал за развитие нямате ниакъв, освен ако не сте приятели на ръководството. Току виж Дамянов види това изречение и помогне на някой колега с висок потенциал да се развие.
Колегите като цяло са супер, макар и да има някои , които се опитват да плетат интриги и да се мазнят на ръководството, но така е на всяко работно място. Просто трябва да отсяваш читавите хора :)
И така , това е от мен.

Внимавайте с този център. Дори не виждам смисъл да работите в него поради няколко причини:

1. Шефът ви ще е готвеща се за политик мижитурка с ниско самочувствие, който избива комплексите си върху персонала.
2. Протежетата на шефа ще се опитват всячески да ви скъсат нервите, ако не сте послушни.
3. Съвсем скоро официално всички ресурсни центрове ще бъдат закрити, като на тяхно място ще бъдат открити логопедични и ресурсни групи към училищата и детските градини. Те ще са самостоятелни, за да могат всички финанси да отиват директно към учебните заведения, а не към ресурсните центрове и можете да бъдете назначени. Съвсем скоро се очаква бум на търсенето на специални педагози, логопеди и психолози. Ще станат задължителни във всяко учебно заведение.


Успешен ден! :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?