Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Темос ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район Лозенец, бул. ЧЕРНИ ВРЪХ 119&markers=София,Район Лозенец, бул. ЧЕРНИ ВРЪХ 119

Темос ООД

Напишете мнение
5 5 0
5 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Работих в продължение на 12 години в тази компания и съм изключително доволен, който иска да кандидатства да не се чуди и да го прави. Изпълнителният директор г-н Попов е много разбран човек и винаги ако имаш проблем отиваш при него и той го решава, много изисква от своите работници, но няма, как в този бранш конкуренцията е жестока. Също така искам да добавя, че парите за 12 години никога не са ми били забавени дори с 1 ден, което ме накара още повече да уважавам шефовете и да се старая в работата си. Аз отговарях за складовата база (наличности и т.н.) Също така местоположението на централният им офис е много удобно, а именно на самият булевард "Черни връх".
Респект от мен!


бивш служител

44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Фирма Темос ООД е изключително професионална, шефовете са много точни и най-важното е, че никога не бавят заплатите. Ако видят потенциал в някой работник му дават поле за изява и му гласуват доверие, съответно и заплатата расте. Респект от мен.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?