Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Екстрийм - рекламна агенция /img/frontend/nomap.png"

Екстрийм - рекламна агенция

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 28 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 28


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте” Външен наблюдател”.Много се радвам, че видях написаното от вас,тъй като то определено ме накара да се замисля. Благодаря за зададените въпрос, ще се постарая да отговоря на всеки един от тях.
Ще започна с това,че никъде в моето предно изказване не съм казала, че написаните неща се неверни и некоректни, нито пък съм твърдяла, че при нас е „толкова хубаво”. Напротив писах:” Няма да коментирам написаното тук”. Защо ли? Няма смисъл. Както се казва „когато фактите говорят и боговете мълчат”. Ето малко факти в отговор на първия Ви въпрос” защо всичките ви дългогодишни кадри малко по малко, един по един се изнасят по други фирми”.
До сега съм се разделила с 4-ма от дългогодишните си служители. Когато това се случваше бяхме над 30 човека екип, което означава че тези 4 човека са били около11%-12% от целия ми екип. Би ми било интересно да знам дали Екстрийм е единствената фирма на Българския пазар , която се разделя с цели 11% от екипа си??? . Относно другите ми дългогодишни кадри:
Екстрийм е на пазара от 7 години
10% от екипа ми е от 7 години.
10 % са от 6 години
20 % от екипа са от 5 години
24% имат стаж при нас над 4години.
26 % работя с нас в последните 1.5- 3 години.
Останалите 10% са нашите нови колеги .
Лесно е да се сметне, че 64% от екипа ми е от дългогодишни кадри(над 3 години). Това е информация ,която всеки и винаги може да провери. Аз не бих нарекла този факти” честата смяна на персонал при вас” .
Колкото до това защо се разделих с 4 ма от дългогодишните си служители ще отговоря така. Човешките отношенията в работата не са много по-различни от тези в живота . Когато двама души спрат да се обичат и разбират,те се разделят,нали.? Но това не означава, че някой от тях е лош или че не става. Просто идва момент, в който приоритетите, разбиранията и нуждите на хората се променят. Нормално е. Така се случи и с моите бивши колеги…Всеки един от тях е дал нещо на Екстрийм , всеки от тях допринесе за това да сме това, което сме, просто идва момента ,в който всеки поема своя път. 
Относно това:” имате доста сериозна конкуренция с дори и по-добра техника и предлагани услуги” , съгласна съм, че някой колеги предлагат по-добри услуги от нас, но за по-добрата техника ще си позволя да Ви актуализирам информацията и да Ви кажа, че миналата година Екстрийм се сдоби с 2-рата в Европа и 1-вата в България машина от най-висок клас. По-добра цифрова техника във Варна все още няма. Преди около 2 месеца закупихме още две големи машини и скоро ще предложим и други интересни продукти на нашите клиенти.
Във връзка с това:” дали искате да излъжете аудиторията, че всичко е наред и да налапате поредния работник” както вече писах по-нагоре , всяка моя дума може да се провери. Не си спомням някога да сам писала , че” всичко е наред”. Несериозно е. Няма фирма , в която всичко да е наред. И при нас не всичко е наред. Като всички хора и ние допускаме грешки. Стараем се да се учим от тях и да не ги повтаряме. За жалост не винаги успяваме….но поне не се отказваме да опитваме.
Благодаря Ви още веднъж за зададените въпроси. Ако имате още такива , знаете къде да ме намерите.
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-жо Георгиева,
След като е толкова хбаво при вас, и твърдите, че всичко написано до тук е некоректно и вярно, моля обяснете на аудиторията защо всичките ви дългогодишни кадри малко по малко, един по един се изнасят по дрги фирми? Останалите явно просто са си приели хороскопа.
Парите не са всичко, има много други неща, които са накарали толкова хора да напишат своето "невярно" и "некоректно" мнение, замислете се... Преди време бяхте с почити монополно положение, но в момента доста ваши кадри работят в различно ваненски и неварненски фирми и колкото и да не Ви се иска, много повече хора отколкото предполагате знаят какво е реалното положение във Вашата компания.
На никого нищо лошо не пожелавам, както са написали по-долу - опитайте, не са изяли никой. Но ако не се промени вътрешнофирменото отношение и начина на работа Екстрийм никога няма да мръдне от положението "Прекрасна школа и чудесно място за временна работа, докато не намерите нещо по-добро".
Клиента работи с една фирма заради персонала, а не заради услугте. С честата смяна на персонал при вас, не може да отречете, че и доста клиенти загубихте... Преди години, когато бяхте единствени на пазара можехте да си позволявате доста неща, но в днешно време имате доста сериозна конкуренция с дори и по-добра техника и предлагани услуги, а Вашето виждане за управление не се е променило дори минимално. Замислете се, всъщност основния въпрос е, дали искате да излъжете аудиторията, че всичко е наред и да налапате поредния работник, който после ще избяга с писъци и да пише тук "некоректни и невярни неща", или бихте искали да промените нещо зада задържите работниците си в постоянен екип което е единствената основа за развитие на успешно предприятие.
Успех в последвалите начинания и пожелания за успешен бизнес, защото без вас на пазара няма да е същото, най-малкото от конкурентна гледна точка.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Здравейте, колеги:) Няма да коментирам написаното тук, нека просто да направим един малък експеримент. Моля колега, на който не му е платена заплата да се представи, а аз обещавам тук пред всички, че ще му изплатя заплатата в троен размер. Никой никога не си е тръгвал от тази фирма без да получи обещаното му заплащане до последната стотинка. Именно затова се обръщам към обидения колеги. Колкото е вярно това, че не е получил заплатата си за два месеца, толкова са верни и другите неща. Нека разберем къде е истината:) :) :)


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
0

И аз си тръгнах със сълзи на очите от тази рекламна агенция, но не защото ми беше мъчно че напускам, а защото потъпкаха достойнството ми, обидиха ме, унижиха ме и не ми платиха заплатата за два месеца и то заради нещо изключително тъпо, което дори не ми се коментира.
Това което ще кажа е - безкрайни интриги, некоректно отношение от страна на ръководството, следене в стил Биг Брадър, големи заплати само за определени подмазвачи, останалите плащат грешки. 
Дано нещата да са се променили!


бивш служител

3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
0

Ако очакваш върха на професионалното развитие - твърдо НЕ!

Ако просто минаваш - става. Няколко месеца, докато си търсиш нещо по-добро.

Да очакваш много кинти - сбъркал си :))

Хич не трябва да ти пука от шефката, накрая си напускаш и да се оправя :)))


Като цяло фирмата е много подходяща за стартиране, след това бърз отскок ::))бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-3

У важаеми колеги. Бивши и настоящи. Фирма, като фирма. “Вманиачената шефка” е може би най-доброто в тази фирма. Без нея гладни сте умрели всичките и “ревящите” и хвалещите. Прекрасно подготвен мениджър минал през “месомелачката” на директния маркетинг. Нормално като резултат агресивно поведение в работата. Понякога идва в повече на персонала тази агресия. Голямото текучество е следствие не само на по-грубичкия на моменти мениджмънт по отношение на кадрите, а и на привидната самарянска атмосфера в колектива, която всички знаете, че е само на повърхността, а реалния втори план си е доста мръсен /интрижки, лицемерие, кой какво казал, на кого казал, какво си помислил/. За професионалното безхаберие на 70% от хората вината е на шефките, че ви траят. Заплащането било малко – ами за малко – малко. “Ние сме най-добрите, ние сме върха – мечтииии”. Да ви е жива и здрава МАШИНАТА, сериозния финансов гръб и намирането на работа от горе. Иначе със съставa на средния мениджмънт /хора, които са верни, но не знаят какво правят и по-добре нищо да не правят, за да не пречат и на тези, които го правят/, при появилите се вече реални конкуренти става интересно.
Ако сте решили да ставате служител на фирмата попадате в доста уникална среда. Трудна, но доста интересна за навлизане в реалния свят. Кой се върнал отново, кой си тръгнал със сълзи на очи са само приказки. За клиент ако искате да получите нещо бързо, без да сте особено претенциозни по отношение на качеството – това е вашето място


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

некоректност , лицемерие, интриги , непрофесионализъм ,
Ами аз съм вече бивш работник на фирмата. Напуснах, понеже ми писна
да върша работата на повечето колеги (непрофесионализъм). Заплащането
е по усмотрение на "шефката" Интригите се насаждат основно от двама души те си знаят кои са (не ми се говори за тях просто за мен не заслужават дори и да споменаваме че съществуват такива нещастници)


шубе го/я е и не казва!

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-2
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Супер колеги, работна среда, местоположение и до там.

Отвратителна шефка, не се търпи. Ако сгрешиш те клъвва веднага и то остро - вечна злоба. Уважение - ако си от тия дето лижат задници, да...

Заплащането - до някъде, зависи от качествата. Ако кандидата притежава качества, може да пропусне офертата до изчакване на нещо по така.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Супер кофти започнаха изказванията за тази рекламна агенция !
И що ?!
Шото Бай-Х*й решил да се прай на анонимен...

Работих в тази рекламна агенция - напуснах - и отново работя в Екстрийм.
Който няма смелост и вярва на мними завистливи изказвания - да си гледа здравето...
Който иска да опита нещо ново - е добре дошъл при нас !
За толкова години доказахме едно - започнахме от малко, и продължаваме да растем !
Радвам се че продължавам да съм част от този отбор !


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм служител в Ексртийм, и мога да кажа много неща, но основното и най-важно е, че в Екстрийм работиш не просто за да си вземеш заплата на края на месеца, а работиш с желание и даваш всичко от себе си...да- такива са хората в Екстрийм. Що се отнася до ръководството, какво да кажа- достойни за уважение и не защото са шефки, а защото преди всичко са ХОРА и нищо човешко не им чуждо- винаги ще те подкрепят, винаги ще ти помогнат, винаги ще застанат зад теб и ще ти подадат ръка в труден момент, за което мога само да им благодаря. БЛАГОДАРЯ! Относно това че Екстрийм е почнала от нищото и видиш ли ти са си купили една машина и вече се мислят за върха- ще кажа- да - повече фирми почват от никъде, но важното е направиш нещо след това и да станеш НЯКОЙ, и мисля че Екстрийм е успяла да направи нещо и да стане НЯКОЙ и това не се дължи само на машината, а на отношението което има към клиенти и колеги, защото ако не беше това отношение, сега на тази машина нямаше да се печатат хиляди копия на ден, а щяхме да си разпечатваме шарени разпечатки, да ги правим на ракетки и да си играем на космонавти с тях из офисите... Да- има и трудни моменти, но нали знаете че най- хубавите и трайни неща се постигат трудно...и именно заради това Екстрийм е това което е днес!!!
А на хората които явно нещо им липсва:) и си изливат злобата и завистта тук ще кажа само едно- МОЖЕМ САМО ДА ВИ БЛАГОДАРИМ ЗА РЕКЛАМАТА КОЯТО НИ ПРАВИТЕ, И ТО БЕЗПЛАТО:)))и още нещо- ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ КАК СЕ РАБОТИ!!!
P.S. А пък печатаря е СУПЕР. :):):):) разбира се и всички колеги. Продължавайте да сте все така НАЙ- ДОБРИТЕ !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?