Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Туристическа Агенция "Географски Свят" ООД - офис Варна /img/frontend/nomap.png"

Туристическа Агенция "Географски Свят" ООД - офис Варна

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако желаете да убиете няколко месеца в живота си /защото повече няма да се задържите, както ще ви го повтарят всеки ден/офисът на Географски свят Варна е перфектното място. Ще бъдте дебнати всяка секунда, критикувани многократно всеки ден и оклеветявани пред колеги и ръководство при всеки удобен случай. Ако в тази обстановка умеете да се чувствате добре, значи това е перфектното работно място за вас. Ако ли не, бягайте по-бързо, животът сигурно Ви е подготвил нещо по-смислено от ежедневното унижение и напрежение. Никой не може да плати цената на кошмара, в който доброволно сте се вкарали, изпълнени с ентусиазъм и надежда. На добър час.


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте на всички, които са решили да започнат работа в ТА Географски свят ООД - офис Варна.
Искам да Ви отправя едно предупреждение да внимавате със служителката, която работи там, като т. нар. "Офис Мениджър".

Не оспорвам опита на горепосочената личност, но тя по никакъв начин не се старае да го предаде на новите кадри, а го пази само за себе си. Това не е нито колегиално, нито професионално, а болна борба за надмощие на всяка цена.
При мен тази борба имаше израз в следното: забрана да подписвам имейли от мое име, да контактувам с колеги по скайп от мое име и винаги да пиша все едно е тя. Умишлено не споделяне на информация касаеща нормалното протичане на работния процес, съзнателно изолиране от преки контакти с колеги от Географски свят, агенти и клиенти и триене на сегменти от работните таблици, а в последствие обвинения към мен, че допускам грешки.
Основно изискване беше всяко едно нещо – до запетайките, да минава през нея и да не вземам собствени решения.

Още от първия ден ми беше казано, че аз трябва да правя договорите и административната работа, а само тя разговаря с клиенти/агенти и ги агитира. Другото, което ми се втълпяваше от самото начало беше, че в тази фирма няма перспектива за развитие, работата била за лелки, който е стоял на моя стол не се е задържал дълго, търси си друга работа и много др..
Ежедневие бяха и злобните коментари и клюки по адрес на колеги от фирмата.
Аз не се интересувам и не вярвам на клюки. Личният живот на хората си е техен и всеки има право да си го живее, както си иска, но подобен тип изказвания не са пристойни за работното място и считам, че са крайно уронващи авторитета на колегите и фирмата, като цяло.
Колежката обича да подвежда.
От една Ваша дума може да си съчини история и да я представи на някого, както си иска. Храни се от клюки и интриги. Опитва се да внуши, че останалите колеги от фирмата са злонамерени и са интриганти. По този повод не се притеснявайте да казвате мнението си и да контактувате директно с управителите и колегите от София и останалите градове. Не позволява изказване на мнение - всяко различно от нейното не е меродавно и мн. др.
Имайте едно наум с тази служителка, зад усмихнатата и привидно скромна личност се крие нещо друго.
По отношение на заплащането и ползването на отпуск фирмата изпълнява стриктно задълженията си.
Надявам се това е било полезно за търсещите работа.
Успех!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?